Ajkánál halálos baleset történt, amit valaki élőben közvetített

Vágólapra másolva!
Halálos kimenetelű baleset történt szombaton a 8-as főúton, Ajka közelében, a sofőrt többen próbálták kimenteni az égő kocsiból, de sikertelenül. Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy amíg mások életet próbáltak menteni, valaki élőben közvetített a halálos balesetről.
Vágólapra másolva!

Mentők, tűzoltók és rendőrök rohantak szombaton délután a 8-as főútra, Ajka közelébe, miután a 80-as kilométernél hátborzongató baleset történt. Egy Toyota sofőrje az egyik kanyarban megcsúszhatott az esős, síkos úton, majd egyenesen egy szemből érkező BMW-nek rohant. 

A borzalmas csattanás után mind a két autó kigyulladt, a Toyota valósággal lángokban állt. Úgy tudni, hogy a sofőr ki sem tudott szállni az égő kocsiból és a tűz fogjaként, az autóban vesztette életét, míg a BMW-ben egy ember súlyosan, egy ember pedig könnyebben megsérült. 

A helyiek elárulták, hogy tavaly pontosan ugyan itt, egy kísértetiesen hasonló balesetben vesztette életét egy másik autós. A mostani baleset szinte méterre pontosan ugyan ott történt, mint a tavalyi tragédia, az autók roncsai a korábbi baleset emlékére állított búcsúhely előtt feküdtek. 

A helyszínről és a lángoló kocsiról valaki felvételt is készített, amit élő adásban közvetített is a neten. 

A Bors információi szerint többen is odarohantak segíteni, akik megpróbálták kihúzni a sofőrt a kocsiból és poroltóval is igyekeztek csillapítani a lángokat, de már hiába - minden igyekezetük ellenére sem tudták megmenteni az életét.

Baleset
Az Ajka közelében történt halálos kimenetelű balesetet valaki élőben közvetítette a neten
Fotó: Veol

Augusztus utolsó napján a Budapest felé vezető oldalon, Gödöllő térségében gyulladt ki egy személyautó motortere az M3-as autópálya 29-es kilométerénél. Az aszódi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Nemrég az M3-ason, Gödöllő térségében is kigyulladt egy autó, de hasonló eset történt Szekszárdon is.

Tarnaörs határában egy munkásokat szállító busz gyulladt ki, azt megelőzően pedig Budapesten a XVIII. kerületben égett egy autó a Kőbányai út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésénél. Áprilisban pedig menet közben gyulladt ki egy diákokat szállító iskolabusz Krassószörényben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!