Lebénult Bayer Zsolt arcának bal oldala - videó

Vágólapra másolva!
Vasárnap este visszatért a Bayer show a Hír TV műsorára. Már az adás kezdetén tisztázta a műsorvezető, hogy miért áll furán a szája és mi történt pontosan az arcával. Lebénult egy arcmozgató ideg. "Ez egy jó két hónap, mire rendbe jön. Kezelik." - mondta.
Vágólapra másolva!

Szeptember 8-án, vasárnap este újra látható volt a Bayer show a Hír TV-n. Már az adás elején sokaknak feltűnt, hogy a műsorvezető arcán valami szokatlan. Bayer Zsolt gyorsan tisztázta, hogy Tusványosra utazva nyolc órán át a legmagasabb fokozaton működő klíma fújta az arcát, aminek következtében két nappal később az arca bal oldala lebénult. 

Ezt a népnyelv arcidegzsábának nevezi 

– tette hozzá. Kiemelte, hogy nincs agyi eredetű gond, csak megfázott, és egy arcmozgató ideg lebénult - írja a Mandiner.

Ez egy jó két hónap, mire rendbe jön. Kezelik

- mondta. A műsor végén elnézést kért a nézőktől a hosszabb kihagyás miatt, és tanácsolta, hogy senki ne töltsön nyolc órát légkondicionált környezetben, mert hasonló problémával találhatja magát szemben. Zárásként megjegyezte, hogy inkább a világ gondjaival kellene foglalkozni, mert a világ

sokkal szarabb állapotban van, mint az én pofám

A műsorvezető az adás elején mesélte el mi történt vele:

Korábban arról is írtunk, hogy Bayer Zsolt szerint Magyar Péter a Szent Imre kórházban is hazudott és nem a szakdolgozóhiány miatt, hanem az erős hőhullám miatt szünetelt a betegfelvétel a Szent Imre kórházban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!