Hihetetlen, mire nem jó a borotvahab

Vágólapra másolva!
A borotvahab nemcsak a szőr eltávolításakor hatalmas segítség, jó pár házimunka elvégzése során is hasznát lehet venni.
Vágólapra másolva!

A borotvahab egy fantasztikus tisztítószer, jól lehet használni a legkülönfélébb takarítási munkákhoz - írja a mindmegette.hu.

Alkalmas többek között folteltávolításra, még a vörösbor okozta folt esetében is. Egyszerűen csak rá kell fújni a habot a szennyeződésre, és egy ideig hagyni kell beszívódni. Végül vízzel le kell öblíteni a habot. 

Erre biztosan nem gondolnak az emberek, de pillanatok alatt meg lehet vele tisztítani a sütőt is. Az oldalát és alját kell befújni teljesen a habbal, majd fél órára be kell kapcsolni körülbelül 50 fokos hőmérsékletre. Minden zsír- és ételmaradékot leold magától; végül már csak át kell törölni a sütőt. Arra figyelni kell, hogy a fűtőelemekbe nem szabad belefújni.

Alkalmas továbbá vízkőtelenítésre, az eredmény egyszerűen magáért beszél. A tükrök is csak úgy csillognak a habtól a fürdőszobában, de kiválóan használható az autóablakok esetében is. Gyönyörűen megtisztítja az ékszereket, amik úgy ragyognak, mint új korukban.

Unrecognizable,Man,Applying,Shave,Foam,On,Hand,,Standing,In,Bathroom
Képünk illusztráció!
Fotó: Prostock-studio / Shutterstock/Copyright (c) 2022 Prostock-studio/Shutterstock.  No use without permission.

A borotvahab rendkívül hatékony a rozsdamentes acélból készült eszközökön, készülékeken, de a tűzhelyet is meg lehet vele tisztítani. Mindegy, hogy indukciós vagy gázüzemű a tűzhely, bátran lehet használni. 

Nincs otthon wc-gél? Semmi gond, erre is megoldást jelent a borotvahab, akárcsak a kézmosásra. Még a festék-, és körömlakk foltok is gyorsan lemoshatók.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!