Ezek a csillagjegy párosok törik össze egymás szívét szeptemberben

Vágólapra másolva!
Íme néhány csillagjegy páros, akik szeptemberben konfliktusokkal találhatják szemben magukat a személyiségük különbségei és más nézeteltérések miatt.
Vágólapra másolva!

Kos és Rák:

A víz és tűz elemek találkozása egy igazán kihívásokkal teli kombináció. A kosok hajlamosak az impulzivitásra és önállóságra, míg a Rákok érzékenyek és ragaszkodóak. 

Ez a két csillagjegy gyakran nem érti meg egymást, és egyikük sem lesz hajlandó időt és energiát fektetni a közeledésre.

A Kos hevesen reagálhat és önző lehet, míg a Rák inkább visszahúzódik és elkerüli a konfliktusokat. A Rák állandó ragaszkodása és hangulatváltozásai túl soknak bizonyulhatnak a Kos számára, míg a Kos szabadságvágya és magabiztossága túlságosan elviselhetetlen lehet a Rák számára.

Bika és Vízöntő:

Egy stabilitást kereső földjegy és egy függetlenségre törekvő, kiszámíthatatlan levegőjegy párosítása ritkán harmonikus. 

A Bika és a Vízöntő közötti kapcsolatban gyakran előfordul, hogy a Bika makacssága és ragaszkodása ütközik a Vízöntő érzelmi távolságtartásával.

A Vízöntőt irritálhatja a Bika birtoklási igénye, míg a Bika frusztrált lehet a Vízöntő kiszámíthatatlansága és érzelemmentessége miatt. Ezek az ellentétek végül a kapcsolat megrekedéséhez és szívfájdalomhoz vezethetnek.

Oroszlán és Bak:

Az Oroszlánok szeretik a nagy gesztusokat és az érzelmek kifejezését, valamint az állandó figyelmet igénylik párjuktól és a környezetüktől. A Bakok viszont inkább visszafogottak, gyakorlatiasak, és az életükben a karrier és a célok elérése sokkal fontosabb, mint a romantika. 

Ez a két jegy gyakran csendben, de folyamatosan ütközhet, mindketten úgy érezhetik, hogy a kapcsolat nem felel meg az elvárásaiknak, így végül feladhatják és véget vethetnek neki.

Jyotish astrology consultation
Horoszkóp elemzés, illusztráció!
Fotó: Science Photo Library via AFP

Ikrek és Skorpió:

Ezt a párosítást talán mérgezőnek is lehet nevezni. Az Ikrek társasági lények, akik szeretik a sokféle társaságot, míg a Skorpiók zárkózottabbak, és az érzelmi mélységeket részesítik előnyben. 

Az Ikrek flörtölő természete felébresztheti a Skorpió féltékenységét és birtoklási vágyát. Ugyanakkor a Skorpió intenzív és szenvedélyes megközelítése túl sok lehet az Ikrek számára, akik inkább a szabadságot és könnyedséget keresik.

Ez a kettő egyszerűen nem tud harmonikusan együttműködni, ami elkerülhetetlenül szívfájdalmat eredményez.

Szűz és Nyilas:

Az ellentétek vonzhatják egymást, de ebben az esetben nem valószínű, hogy ez működni fog. A Szűz és a Nyilas gyakran kerül összeütközésbe, különösen akkor, amikor a részletekre figyelő Szűz egy jól átgondolt tervet szeretne, míg a szabad szellemű Nyilas nem fogadja el a korlátokat. 

A szerelemben a Szűz gyakorlatias és stabilitásra törekszik, míg a Nyilas nem szívesen köteleződik el.

Bármennyire is próbálkoznak, soha nem fogják egymás szemszögéből látni a világot, ami frusztrációt és összhang hiányát eredményezi - írja a Bors.

A horoszkóp egy igen megosztó dolog, vannak, akik hisznek benne és vannak olyanok is, akik átverésnek tartják az egészet. Ennek ellenére a legtöbb ember tisztában van a saját horoszkópjával, az azonban már nehezebb kérdés, hogy a többi horoszkópnak mikor van az ideje a naptárban. Nemrég egy nagy horoszkópkvízt is készítettünk: Ön hány kérdésre tudja a választ? Derítse ki!

Márciusban arról is írtunk, hogy miként alakulnak az egyes csillagjegyek pénzügyei ebben az évben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!