Elfogták a tolvajokat, akik kirabolták a népszerű influenszert a Népligetben

Vágólapra másolva!
Egy fiatal férfi szeptember elején a Népligetben várta a buszt, mikor egy férfi oda lépett hozzá és megkérte, hogy váltsa fel a nála lévő pénzt. Azonban a férfi, mikor megkapta a kért összeget, zsebre tette és elfutott azzal. A fiú utána ment és mikor azonban utolérte, a rablóm társa késsel kezdte fenyegetni.
Vágólapra másolva!

Szeptember 8-án Koloszár Valentin épp egy romániai versenyről ment haza, és várta a Kaposvárra tartó buszt, mikor egy babakocsit toló férfi odalépett hozzá. A férfi azt kérte a fiútól, hogy váltsa fel a nála lévő 20 ezer forintot. 

Ezért a sportoló a telefontokjából elővett 10 ezer forintot, majd a pénztárcájából is ugyanennyit, és oda adta a férfinek, aki azért hamis pénzt adott vissza, majd elfutott.

A csaló, hogy megússza a lopást hirtelen futni kezdett a babakocsival együtt. A bokszoló nem hagyta magát és két nagy táskával hátán, a rabló után rohant, aki menekülés közben még a gyereke épségére sem figyelt. 

Mikor utolérte a tolvajt, megkérte, hogy adja vissza a pénzét. A tolvaj könyörögni kezdett a fiúnak, hogy megtarthassa a pénzét. Azt állította, hogy megölik a családját, ha vissza kell adnia az összeget. 

Közben egy nő lépett a bokszoló mögé, aki kiabálni kezdett a fiúval, miközben szidalmazta. Ezután pedig elővet egy kést és azzal fenyegette, hogy hívja a rendőröket, ha Koloszár megüti a férfit. Közben arra utasította, hogy vegye elő a tárcáját. 

A fiatal fiú eleget tett a nő felszólításának, így a tolvajok még 3000 forintot elloptak tőle. 

Az esetről a bokszoló egy TikTok-videóban számot be a követőinek, amely alapján a rendőrség tanúként hallgatta ki a sportolót. Ezután a rendőrség szeptember 11-én azonosította és elfogta a tolvajokat. A 36 éves V. Zoltánt és a 28 éves T. Máriát a budapesti rendőrök rablás gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat. 

Mint kiderült a bokszolónak felfüggesztett börtönbüntetése van, ezért nem támadt rá a tolvajra. 

Koloszár Valentinnek nem ez volt első esete, hogy átverték. Korábban 150 ezer forintot emeltek le a bakszámlájáról. 

A mostani videóján jól látszik, hogy a bal szemén egy monokli van, illetve a jobb szeme felszakadt. Ezeket a sérüléseket azonban nem a támadás során szerezte, hanem a romániai versenyen, ahol harmadik helyezést ért el. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!