Rejtélyes módon eltűnt egy fiatal férfi Kalocsa közelében

Vágólapra másolva!
Egy 29 éves férfit keres az egész ország, aki múlt héten rosszul lett a buszon, ezért leszállt arról. A férfiért a szülei elindultak, de mire a helyszínre értek, már nem találták sehol.
Vágólapra másolva!

Szeptember 6-án pénteken 13 óra körül Kalocsa-Dusnok környékén eltűnt Bódog Dániel. A 29 éves férfi rosszul lett a buszon, ezért előbb leszállt, mint ahogy tervezte. Bódog Dániel szülei azonnal a fiúk segítségére siettek. 

Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de Dusnokon elveszítettük. Azóta nem érhető el. 

- írja a férfi anyja Facebook bejegyzésesben.

Bódogot a rendőrség, polgárőrség, a Szekszárdi-Kutató Mentőszolgálat és a családja, ismerősei is nagy erőkkel keresték a környéken, de az anya szerint az is elképzelhető, hogy már nincs a közelben, ezért arra kéri posztjában a közelben lakókat, hogy egy megosztással segítség minél előbb megtalálni a férfit. 

Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!

- folytatta bejegyzését Mányoki Zsuzsanna, a fiú anyja.

A 29 éves férfi 197 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete pólót, fehér sportcipőt és világos rövidnadrágot viselt. Bódog Dánielnél nem volt táska, irat, és még pénz sem, mivel az anyja állítása szerint, azokat elhagyta. 

Az alkarján egyedi mintájú iránytű, a felkarján pedig egy ginkgo falevél tetoválás van.

Az anya bejegyzését már több mint 30 ezren osztották meg és a rendőrség is felvette az eltűnt személyek listájára.

Bódog Dániel, eltűnés, rendőrség
Fotó: Police.hu

A rendőrség a napokban tett pontot egy 24 éve tartó eltűnési ügy végére. A hatóságok évtizedeken keresztül keresték Till Tamást, aki 2000-ben indult el otthonról az egyik közeli vadasparkba, azonban a fiú soha többet nem ért haza.

A rendőrök július 30-án kutattak át egy bajai tanyát, ahol az egyik melléképület lebetonozott padlója alatt megtalálták egy gyerek maradványait. 

Az áttörést egy vallomás hozta meg. Júliusban egy férfi elmondta a rendőröknek, hogy a testvérével rendszeresen jártak segédmunkásként dolgozni a bajai gyermekotthonból egy helyi vállalkozóhoz. A vállalkozó pont azután, hogy Till Tamás eltűnt, elment értük, hogy megint szüksége van rájuk. Ő maga nem ment, a testvére viszont igen. Ő mondta el neki később, hogy valamit be kell betonozniuk az egyik ház talpazatába. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!