Elrabolta és késsel fenyegette volt barátnőjét egy férfi Egyházasgergén

Vágólapra másolva!
Egy nő a salgótarjáni buszpályaudvaron találkozott a volt barátjával, aki arra kényszerítette, hogy vele menjen busszal. Már a buszon kést fogott rá, majd amikor leszálltak fojtogatni kezdte és meg is verte.
Vágólapra másolva!

A nő 2022 decemberében, a salgótarjáni buszpályaudvaron találkozott a volt barátjával. A nő a családjához tartott, a férfi viszont azt akarta, hogy a nő vele menjen. 

Ezért megfenyegette, amitől a nő megijedt és felszállt vele egy másik buszra. 

A buszon a férfi megtiltotta a nőnek, hogy segítséget kérjen másoktól. Azért, hogy ezt nyomatékosítsa, elővett egy kést és azzal fenyegetőzött. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor megérkeztek Egyházasgergére a nő megpróbált elmenekülni, de a férfi utolérte. 

A hajánál fogva földre rántotta, majd behúzta egy ház mögé, ahol fojtogatta és egy téglával akarta megütni a fején. Ezek után felhúzta a nőt földről és azzal fenyegette, hogy megöli, majd ököllel megütötte és meg is rúgta.

 A férfi ekkor hirtelen elfutott, a nő pedig másoktól segítséget kért. 

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje letöltendő börtönbüntetésre. A férfi jelenleg egy másik ügy miatt kiszabott büntetését tölti – írja az Ügyészség.hu

Ahogy korábban megírtuk, egy nógrádi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is folytatta, miután szabadult a letartóztatásából. Előfordult, hogy olyan brutálisan megverte a nőt, hogy eltört az állkapcsa. 

A nagyszüleivel, de még a saját kisgyerekével sem találkozhatott az a nő, aki egy salgótarjáni férfival költözött össze. Rendszeresen megverte, és megalázta az élettársa. Egyszer arra kényszerítette, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna, és az egészet a férfi egy ismerőse videóra vette. A felvétellel aztán később zsarolta. A férfi egy másik nőt prostitúcióra kényszerített. Minden pénzét elvette, és őt rendszeresen megverte, és rettegésben tartotta.

Pokollá tette felesége életét egy alkoholista férfi. Rendszeresen fenyegette, durván bánt vele, egyszer pedig úgy emelt rá kezet, hogy az asszony a gyerekkel a kezében a földre esett.

Augusztusban egy fiatal pár ment be az egyik kaposvári üzletbe, ahol a nő kisírt szemekkel az egyik eladó felé nézett, majd azt a nemzetközileg elismert kézjelet mutatta, ami azt jelzi, hogy bántalmazzák. Az eladónő felismerte a jelzést és hívta a rendőrséget.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!