Elfogták a férfit, aki meggyilkolt egy fiatal nőt Murakeresztúron

Vágólapra másolva!
Szeptember 16-án, Murakeresztúron egy fiatal nő holttestét találták meg a környéken lakók. Szinte azonnal kiderül, hogy a nőt meggyilkolták, ezért gyilkosa után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 28 éves nagykanizsai nőt holtan találtak Murakeresztúron hétfő este. A kirendelt orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint a nő halálát idegenkezűség okozta, vagyis megölték - írta a Police.hu

Az ügyben ezért emberölés miatt indult eljárás és hajtóvadászat indult a gyilkos ellen. A zalai rendőrök összehangolt akcióban pénteken hajnalban elfogták a a 42 éves, murakeresztúri K. Attilát, aki ellen korábban elfogatóparancsot adtak ki. 

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. 

bilincs, elfogás, bűnöző, letartóztatás, bilincses fogva tartás, bilincsesfogvatartás, illusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: Matthew Benoit / Northfoto/Matthew Benoit

Ahogy azt megírtuk, egy 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Egy Bács-Kiskun vármegyei nő a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.

Az egyik jobbágyi kocsmában italozott egy férfi és társasága, amikor belépett az egyik ismerőse és a fia. A férfi számon kérte az ismerőst a tartozása miatt, ami miatt összevesztek egymással, majd verekedni kezdtek. Közben a férfi egy késsel többször mellkason szúrta az ismerőst.

Gyilkosság történt augusztus 24-én Galgagyörk településen. Szombaton hívta fel a rendőrséget egy ember, hogy vérnyomokat talált a házában. Ő azt is mondta, hogy szülei nincsenek otthon, és telefonon nem is éri el őket. Miután a rendőrök kiértek a helyszínre, kiderült, hogy a 66 éves k. László összeveszett a feleségével, majd négyszer mellkason szúrta. Ezután a férfi a nejét bevitte a hatvani kórházba, majd elmenekült. A 48 éves nő belehalt a sérüléseibe. A rendőrök még aznap este, Zuglóban elfogták a férfit. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!