Kétszeres gyilkost üldöznek Magyarországon, hajtóvadászat indult a veszélyes bűnöző ellen

Vágólapra másolva!
Szerdán Hajdúböszörményben egy férfi rátámadt a feleségére és az anyósára. A feleségének olyan súlyos sérüléseket okozott az ámokfutó apa, hogy az a helyszínen meghalt. A férfi, miután végzett a nővel, elmenekült a helyszínről, és a gyerekét is magával vitte. A gyilkos apát most nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Szeptember 11-én, szerdán este egy késsel megszúrta feleségét és az anyósát egy 42 férfi Hajdúböszörményben. 

A férfi a feleségének, egy 32 éves nőnek, olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy az helyszínen meghalt.

A nő 55 éves anyja túlélte a támadást, így a mentősök kórházba vitték. 

Gál János a gyilkosság után elmenekült a helyszínről, és magával vitte a feleségével közös gyereküket. A rendőrök később a 4 éves kisfiút a férfi egyik ismerősénél sértetlenül megtalálták, de az apát továbbra is nagy erőkkel keresik. 

Gál János, gyilkosság, Hajdúböszörmény
Fotó: Police.hu

A rendőrség a férfi ellen emberölés miatt indított nyomozást, és azt kérik, aki Gál Jánost felismeri, vagy annak hollétéről információja van, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyen hívható, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón!

Megírtuk azt is, hogy egy 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Egy Bács-Kiskun vármegyei nő a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.

Az egyik jobbágyi kocsmában italozott egy férfi és társasága, amikor belépett az egyik ismerőse és a fia. A férfi számon kérte az ismerőst a tartozása miatt, ami miatt összevesztek egymással, majd verekedni kezdtek. Közben a férfi egy késsel többször mellkason szúrta az ismerőst.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!