Nem vett neki alkoholt, ezért lepisilte az apját egy borsodi férfi

Vágólapra másolva!
Egy borsodi férfi rendszeresen verte és csicskázta az idős, beteg apját. Előfordult, hogy ha az apa nem vett alkoholt, akkor a férfi lepisilte.
Vágólapra másolva!

A férfi egy borsodi településen élt együtt a 88 éves éves, mozgáskorlátozott apjával. Tavaly májustól kezdve a férfi részegen rendszeresen szidta, sértegette és gyilkossággal fenyegette az apját. 

Decemberben azt mondta neki, hogy lelövi, majd egy töltetlen légpuskával többször rálőtt. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Januárban a férfi arra utasította az apját, hogy vegyen neki alkoholt, aki ezt nem tette meg. Erre a férfi lepisilte őt. Máskor előfordult, hogy a fekvő apjához bútordarabokat dobált, ütötte a fejét és a mellkasát. Éjszakánként felkeltette, hogy ne tudjon aludni, üvegszilánkokat szórt az ágyára. 

A lakás berendezéseit összetörte, a szobákban végezte a dolgát, majd az apjával takaríttatta fel a székletét. 

Az ügyészség a távoltartás hatály alatt álló férfit kapcsolati erőszakkal vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. 

Ahogy korábban megírtuk, egy nógrádi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is folytatta, miután szabadult a letartóztatásából. Előfordult, hogy olyan brutálisan megverte a nőt, hogy eltört az állkapcsa. 

A nagyszüleivel, de még a saját kisgyerekével sem találkozhatott az a nő, aki egy salgótarjáni férfival költözött össze. Rendszeresen megverte, és megalázta az élettársa. Egyszer arra kényszerítette, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna, és az egészet a férfi egy ismerőse videóra vette. A felvétellel aztán később zsarolta. A férfi egy másik nőt prostitúcióra kényszerített. Minden pénzét elvette, és őt rendszeresen megverte, és rettegésben tartotta.

Pokollá tette felesége életét egy alkoholista férfi. Rendszeresen fenyegette, durván bánt vele, egyszer pedig úgy emelt rá kezet, hogy az asszony a gyerekkel a kezében a földre esett.

Egy férfi több éve volt együtt barátnőjével, mikor elkezdett drogozni. A férfi a kábítószer miatt agresszívvá vált és rendszeresen megverte az élettársát és a 7 éves kislányát is. A nő egy idő múlva elköltözött a férfiól, aki még ezután is zaklatta a nőt. Az egyik alkalommal zexelni akart párjával, de az visszautasította, ezért dühében, a hajánál fogva lehúzta az ágyról a nőt a földre, majd ott rugdosta. Emiatt a nőnek több csontja is eltört.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!