Megrázó vallomás KKevintől - a drogokról és függőségeiről beszélt

Vágólapra másolva!
A fiatal rapper a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendége volt, ahol nemcsak a zenéiről, hanem a zenészéletről is mesélt és annak minden velejárójáról. KKevin azt is elárulta, milyen a viszonya a drogokkal és milyen függőségekkel kellett megküzdenie.
Vágólapra másolva!

Noha KKevin mindössze 24 éves, sok mindenen túl van már. A népszerű rapper az élet szinte minden területén sikeres, ám ezzel az élettel gyakran a függőségek is együtt járnak, ami számára sem ismeretlen. Ezekről a nehézségekről most Hajdú Péter műsorában beszélt kendőzetlen őszinteséggel.

Az előadó dalaiban is utal arra, hogy nem veti meg a kábítószereket. És ezt a civil életben is vállalja, bár azt eddig talán senki sem tudta, hogy valójában milyen fiatalon, szinte gyerekként került kapcsolatba ezekkel a dolgokkal.

„Kár lenne szerepeket játszani, szeretek füvezni, tagadhatnám, de a dalaimban is sokszor elmondtam már. 

De ez nem úgy jött, hogy elkezdtem zenélni és akkor találkoztam ezekkel a dolgokkal, hanem már 14-15 éves korom óta benne van az életemben.

 Volt olyan, hogy rá is szoktam, de most például egy jó ideig nem csináltam. Szóval ilyen szintű függőség nincs, de könnyen ki tud alakulni bárkinél - mondta a műsorban.

„Próbáltam már keményebb drogokat is, de nem gondolom, hogy bárminek a függője lennék úgy, hogy az irányítja az életemet” – szemlézi a fiatal rapper vallomását a Ripost.

A rapper korábban szerencsejáték függő is volt, rengeteg pénzt szórt el erre, amit ma már nagybán, és erről teljesen leszokott. Igaz, ehhez a barátai támogatására is szüksége volt.

„Bár részegen még szoktam olyat csinálni, hogy felhívom a barátaimat, hogy adják kölcsön a fiókjukat, hagy játsszak egy kicsit. De már nem adják oda” – vallotta még be nevetve.

KKevinről korábban egy kínos videó is felkerült a világhálóra. Egy fellépésén összetűzésbe keveredett egy nézővel, aki egy rágóval dobta meg őt, mire ő trágár módon kezdett üvöltözni. 

KKevin ismert előadó Magyarországon, számai többmilliós nézettségeket érnek el: a legnépszerűbb, a Chivas már átlépte a 11 milliós megtekintést a YouTube-on, írtuk meg korábban. Ez a szám, vagyis a megtekintések, jelentősen nőttek.   

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!