Kombájn gázolt halálra egy tinédzsert Battonyán - fotó

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 17 éves fiú Battonya határában. Láthatósági mellény nélkül, kivilágítatlan biciklivel biciklizett, amikor a gyanú szerint egy kombájn elütötte. A gép vezetője elhagyta a helyszínt, de a rendőrök azonosították és előállították.
Vágólapra másolva!

Halálos közúti baleset történt szeptember 2-án este Békés vármegyében, Battonya határában. Egy Dombegyház felől a város irányába tartó busz vezetője 19 óra 56 perckor jelentette be, hogy egy élettelen férfit vett észre az út szélén és mellette egy összetört kerékpárt. 

Fotó: BALESETI HELYSZINELO /police.hu

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, kamerafelvételeket elemeztek, és kiderítették, hogy 

a 17 éves battonyai fiatalembert egy kombájn üthette el. 

A gép vezetőjét éjfél után néhány perccel hódmezővásárhelyi otthonából állították elő. A baleset áldozata nem viselt láthatósági mellényt, és nem világította ki a biciklijét. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az 58 éves hódmezővásárhelyi férfit. 

Fotó: BALESETI HELYSZINELO /police.hu

A tragédia kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy rövidülnek a nappalok, ősszel egyre többet kell majd szürkületben, sötétben közlekedni. A biciklisek szereljék fel szabályosan a biciklitartozékokat, és viseljenek láthatósági mellényt, fényvisszaverő ruhát! A lámpák, a prizmák a biztonságos közlekedés alapkellékei - írja a police.hu.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy három nap alatt két fiatalt gázolt halálra a vonat

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!