Részegen ütötte-verte lakótársát egy dél-baranyai férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfinél lakott egyik ismerőse és annak családja. Egy nap, mikor az ismerős részegen ment haza, ahelyett, hogy aludni ment volna, rárontott a férfira, akit csaknem halálra vert.
Vágólapra másolva!

Egy dél-baranyai faluban élt egy férfi és annak ismerőse a családjával. A ház a férfié volt, aminek a külön lakrészébe befogadta ismerősét. 

2023 decemberében egyik reggel a férfi középkorú ismerőse részegen megjelent barátja lakása előtt, majd kérdés nélkül bement hozzá.

Az egyik szobában minden előzmény nélkül mellbe ütötte a férfit, aki az ütés erejétől az asztal alá esett. Az ismerős ezután tovább bántalmazta a férfit, szidta, majd ököllel vesén ütötte, amitől ismét a földre rogyott. 

A földön fekvő férfit ezután kétszer jobb és bal halántékon rúgta, aztán kiment a lakásból és lefeküdt aludni. 

A férfi a támadás után elment a házi orvosához, aki látva a betege állapotát, azonnal mentő hívott hozzá. A mentősök a férfi végül kórházba szállították. 

A verés miatt a férfinek számos sérülése lett és a jobb halánték keményburok alatt bevérzése lett, ami 8 napon túl gyógyul.

A keményburok alatti bevérzés miatt akár életveszélyes állapotba is kerülhetett volna. 

Az ügyészség a támadót életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja, amiért akár 8 évre is börtönbe kerülhet. 

ököl, kéz, verekedés, erőszak
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

Ahogy korábban megírtuk, egy nógrádi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is folytatta, miután szabadult a letartóztatásából. Előfordult, hogy olyan brutálisan megverte a nőt, hogy eltört az állkapcsa. 

A nagyszüleivel, de még a saját kisgyerekével sem találkozhatott az a nő, aki egy salgótarjáni férfival költözött össze. Rendszeresen megverte, és megalázta az élettársa. Egyszer arra kényszerítette, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna, és az egészet a férfi egy ismerőse videóra vette. A felvétellel aztán később zsarolta. A férfi egy másik nőt is prostitúcióra kényszerített. Minden pénzét elvette, és őt is rendszeresen megverte, és rettegésben tartotta.

Egy férfi több éve volt együtt barátnőjével, mikor elkezdett drogozni. A férfi a kábítószer miatt agresszívvá vált és rendszeresen megverte az élettársát és a 7 éves kislányát is. A nő egy idő múlva elköltözött a férfiól, aki még ezután is zaklatta a nőt. Az egyik alkalommal szexelni akart vele, amikor a nő visszautasította, dühében, a hajánál fogva lehúzta az ágyról a földre, majd ott rugdosta. Emiatt a nőnek több csontja is eltört. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!