Magyar Péter brüsszeli migrációs szabályokat akar, ezzel elárulja a magyar embereket!

Vágólapra másolva!
Magyar Péter azt állította, hogy a kormány csak szavakban utasítja el a bevándorlást, és képtelen megvédeni a határokat. Peti! Van az a kerítés. Rémlik? Ami elé beálltál bájologni. Na, azt mi építettük. Akkor építettük, amikor te Brüsszelben tetted el a nagy lét, a milliós fizetést - mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója legújabb videójában.
Vágólapra másolva!

Elég a hazugságokból a bevándorlással kapcsolatban. Ezt mondja Magyar Péter. Egyetértünk, Peti! Hoppá! Ma azt állítottad, hogy a kormány csak szavakban utasítja el a bevándorlást, és képtelenek vagyunk megvédeni a határokat. Peti! Van az a kerítés. Rémlik? Ami elé beálltál bájologni. Na, azt mi építettük. Akkor építettük, amikor te Brüsszelben tetted el a nagy lét, a milliós fizetést. A határokat pedig a mi döntésünk alapján rendőrök és határvadászok védik az életüket kockáztatva - mondta Menczer Tamás legújabb videójában.  

Szerinted ők alkalmatlanok?! Te hátba támadod őket?! Már 1 millió határátlépési kísérletet akadályoztak meg. 1 milliót, Peti! Köszönetet és tiszteletet érdemelnek, és nem a te hazugságaidat és vádaskodásaidat.

A helyzet világos, te brüsszeli szabályokat akarsz, mert ezeket a szabályokat csodálatosnak tartod, ezt le is írtad, és ezzel el is árulod a magyar embereket. Mi biztonságot akarunk, mert számunkra a magyar emberek sokkal fontosabbak, mint a brüsszeli szabályok - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!