Újabb hazugsággal bukott le Magyar Péter - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Luxusszórakozóhelyen okozott balhét Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Molnár Miklós cáfolta, hogy bárki is felbujtotta volna arra, hogy nyilatkozzon a Hír TV Célpont című műsorának. A Tisza Párt elnöke a legutóbbi Magyar Infón vádolta meg a műsor készítőit, mondandójában pedig most is sok időt szentelt a HírTV kollégájának, Futó Boglárkának.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter a Hír TV Célpont című műsorának egy korábbi adásáról beszélt a Magyar Infón, és azzal vádolta meg a szerkesztőséget, hogy az említett interjúalany nyilatkozattételre lett felbujtva. Az illető, akiről szó van, egy bizonyos Molnár Miklós, aki miután felkereste a sajtót, arcát és nevét vállalva nyilatkozott a Célpontnak. 

Nem bujtottak fel, ez nevetséges! 

– ezt mondta a Magyar Nemzetnek Magyar Péter unokatestvérének a volt férje. A Tisza Párt elnökének kijelentését követően a Magyar Nemzet megkereste az egykor családtagot, aki cáfolta, sőt egyenesen nevetségesnek nevezte Magyar állítását. Molnár Miklós azt mondta, nem bujtották fel a nyilatkozatra, és megerősítette, hogy a Magyar család nagyon nagy károkat okozott neki. 

Ezek után úgy tűnik, Magyar Péternek ez az állítása is abba a sorba illeszkedik, miszerint nem lesz politikus, nem ül be az Európai Parlamentbe, megszünteti a mentelmi jogot és azonnal megbukik a kormány.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!