Hazudott Magyar Péter a közmédiában: eddig is bemehetett volna, többször is hívták

MagyarPéter
Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Magyar Péter a közmédiában járt, ahol hazudott, majd összevissza beszélt, és botrányosan viselkedett. Eddig is bemehetett volna a köztelevízióba, ugyanis többször is hívták, de korábban megfutamodott a szereplés elől, most mégis tüntetést próbál szervezni.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter volt a közmédia vendége csütörtök reggel. Az M1-en még valamennyire követhető volt az interjú, de már ott is feltűnő volt, különösen a női műsorvezetővel szembeni agresszív fellépése, nem hagyta végigmondani a riporter kérdéseit, rendszeresen a szavába vágott és teljesen más témákról kezdett beszélni. A Kossuth rádióban Magyar Péter már a kérdéseket se várta meg, gyakorlatilag egyszerre beszélt a műsorvezetővel. A baloldali politikus összevissza beszélt, hazudott arról is, hogy nem hívták be korábban, és egyetlen kérdésre sem válaszolt érdemben. 

A pártelnök szerdán a közösségi oldalán jelentette be, néhány órával azután, hogy híveit a köztévé székháza elé hívta október 5-ére, máris lehetőséget biztosít neki a köztévé és a rádió, hogy beszéljen a Budapesttel kapcsolatos terveiről. Azonban az M1 azonnal reagált a posztra, közleményük szerint nem Magyar Pétert, hanem a Tisza Párt fővárosi képviselőit hívták be, több alkalommal is, de „Magyar Péter ragaszkodott önmagához”. Az is tény, hogy például a 48 óra című vitaműsorba több meghívást is kapott. Vagyis eddig is bemehetett volna, többször is hívták, azonban korábban megfutamodott a szereplés elől, most mégis tüntetést próbál szervezni.

A csatorna képernyőfotóval igazolta állításait, amin látható, valóban Ordas Eszternek szól a meghívás, aki válaszában ajánlja be maga helyett Magyar Pétert.

A Diákhitel-szerződésekkel kapcsolatban nem kívánt érdemben válaszolni, szerinte Hadházy Ákost kell erről kérdezni, és őt kell behívni ebben a témában. „Azt hittem, itt a közmédiában követik a megszólalásaimat... Trentin Balázzsal idén májusban találkoztam először”. Mint ismert, a Magyar Nemzet több szerződést is publikált, amelyek szerint Magyar Péter még a Diákhitel Központ vezetőjeként kötött egy bizonyos Trentin Balázs érdekeltségébe tartozó céggel, aki most a Tisza Pártban tevékenykedik.

Vogel Evelinnel kapcsolatban Magyar Péter továbbra is azt állítja: feljelentést tesz, mert 30 millióval zsarolta meg a volt barátnője. Bizonyítékot most sem mutatott be. 

A Kossuth Rádióban a műsorvezető hosszú ideig nem tudta feltenni a kérdéseit, Magyar Péter csak sorolta – kérdés nélkül –, hogy Vogel Evelin hazudik. A Tisza Párt elnöke azt viszont elismerte, a pártjából tagok mentek el.

Annak ellenére, hogy Magyart behívták a közmédiába, a tüntetést mégis meg fogja tartanai. 

Botrányok

Az elmúlt napok ismét botrányokkal voltak teli a Tisza Párt elnöke körül:

  • Vogel Evelinnek, Magyar Péter exbarátnőjének az Indexnek adott interjúja heves indulatokat váltott ki a Tisza Párt elnökéből, aki azt írta közösségi oldalán, hogy zsarolásért feljelenti volt kedvesét.
  • Vogel Evelin válaszára sem kellett sokáig várni, kora este Instagram-oldalán egy hosszú posztban válaszolt Magyarnak, elmondva, hogy számított agresszív reakciójára, és hogy hazugságokkal próbálja védeni magát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!