Magyar Péter volt barátnője szerint kisfia jövőjével is fenyegette őt Magyar Péter

Vágólapra másolva!
„Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyeneket állít majd rólam” – reagált Vogel Evelin Magyar Péter szavaira.
Vágólapra másolva!

„Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék” – írta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője, szúrta ki az Index. 

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője az Indexnek adott megrázó interjút, amiben részletesen beszámolt a kapcsolatáról Magyarral. 

Magyar Péter Facebook-bejegyzésben reagált az interjúra, amiben zsarolással vádolta és feljelentéssel fenyegette a volt barátnőjét; a szakításuk körülményein kívül gyakorlatilag viszont semmit nem cáfolt Vogel Evelin érdemi állításai közül.

Vogel Evelin friss bejegyzésében azt állítja, ő nem zsarolta meg Magyar Pétert, de pártjának más tagjait sem. Mint írja:

Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni".

Hozzátette, „ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik, abból semmi építő nem születik”.

Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked, vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek, pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya. Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!

– írta bejegyzésében Vogel Evelin, aki felteszi a kérdést Magyar Péternek: „arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?”

„Engem többé már nem tudsz megijeszteni!” – jelentette ki bejegyzése végén.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!