Menczer Tamás: Magyar Péterékkel szemben is megvédjük a rezsicsökkentést

Vágólapra másolva!
Magyar Péter egyik embere nem olyan hazudós, mint ő. Gerzsenyi Gabriella Brüsszelben világosan elmondta, hogy nem akar rezsicsökkentést - írja Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

„Hogyan tervezik a rezsicsökkentés által kivéreztetett szolgáltatók feltőkésítését?” - idézte fel rövid videójában Menczer Tamás azt a kérdést, amit Gerzsenyi Gabriella, Magyar Péter pártjának képviselője tett fel az EP-ben, a magyar kormánynak címezve.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója mindezt így kommentálta: 

Magyar Péter embere nem akar rezsicsökkentést, nem akarja megvédeni az embereket, nem a magyar emberek oldalára állt. Magyar Péter tagadja a nyilvánvalót, azt állítja, hogy ők nem támadják a rezsicsökkentést. Bumm. Mi lenne, ha támadnátok, Peti…?! 

Menczer Tamás szerint Magyarnak nincs nehéz dolga: "Gerzsenyi Gabriellát nem is kell lehallgatnod, ahogy a feleségeddel tetted. Elég, ha meghallgatod. Mi megtettük. Ti nem akartok rezsicsökkentést. Mi viszont akarunk. És a rezsicsökkentést veletek szemben is meg fogjuk védeni" - zárta videóját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!