Mint egy utolsó suttyót, a nyakánál fogva rángatták ki a cirkuszoló Magyar Pétert a diszkóból - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Luxusszórakozóhelyen okozott balhét Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Arról a Magyar Péterről beszélünk, akit a gigájánál, a nyakánál fogva hajítottak ki, mint az utolsó suttyókat szokás? Arról az emberről beszélünk, aki tizenéves lányok orális kielégítését imitálta egy diszkóban és csúszkált alattuk? Aki lehallgatta a feleségét? - tette fel a kérdést baloldali újságíróknak Menczer Tamás, aki Kötcsén faggattak Magyar Péterről. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint kár ennyire odalenni Magyar Péterért, mert csak magát sztárolja, senkinek sem segít.
Vágólapra másolva!

Kötcsén a baloldali újságírók szabályszerűen lerohanták Menczer Tamást. A politikus tegnap közzétett a beszélgetésről egy vágatlan, 22 perces verziót, de vasárnap kiragadott egy másfél perces részletet az anyagból.

Ebben a baloldali médiamunkások Magyar Péterről kérdezték a Fidesz kommunikációs igazgatóját, aki nem finomkodott a válaszában. Menczer szembesítette őket azzal, hogy nem objektív újságírást folytatnak, hanem meg akarják buktatni a kormányt és politikai pártszimpátia alapján dolgoznak. Ezzel Menczer arra utalt, hogy a külföldről támogatott baloldali média látványosan Magyar Pétert támogatja a politikus felbukkanása óta. "Ezzel nincsen semmi gond, én ezt tiszteletben tartom" - tette hozzá a fideszes politikus, aki ezt követően visszavágott a Magyar Pétert segítő baloldali politikusoknak. 

"De ha már Magyar Péterről beszélünk! (...) Arról a Magyar Péterről beszélünk, aki telefont lopott, bebújt a mentelmi joga mögé, amikor azt mondta korábban, hogy nem kell neki a mentelmi jog? 

Arról a Magyar Péterről, akit a gigájánál, a nyakánál fogva hajítottak ki, mint az utolsó suttyókat szokás?" 

- folytatta provokatívan Menczer, aki ezután sem lassított.

"Arról az emberről beszélünk, aki tizenéves lányok orális kielégítését imitálta egy diszkóban és csúszkált alattuk? Aki lehallgatta a feleségét? Aki most ekézi a közlekedést holott korábban mindenfajta igazgatóságban benne volt és soha semmilyen érdemi felvetése nem volt. Aki támadja az egészségügyet, miközben magának és családjának szerzett protekciót?" - sorolta a baloldali politikus botrányait, majd frappánsan fejezte be gondolatmenetét. 

"Erről az emberről beszélünk? Mert ha erről, akkor azt tudom mondani, hogy ez az ember soha senkinek nem fogja megoldani a problémáját, ennek az embernek csak saját maga fontos. És ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én római pápa. Református vagyok, csak megjegyzem." - fogalmazott Menczer Tamás. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!