Nagy Feró: Nem tisztelem azt, aki a kecskéjével él szexuális életet!

Vágólapra másolva!
A Kossuth-díjas zenész, Nagy Feró egy kerekasztal-beszélgetésen fejtette ki, hogy mára eltűntek a társadalmi normák, az interneten pedig vesztésre áll a család. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó, Kovács „Kokó” István szerint társadalmi konszenzus nélkül a genderkérdésben az egyik fél sérülni fog, a család értékeire pedig jobban kell vigyázni.
Vágólapra másolva!

Nem tisztelem azt az embert, aki a kecskéjébe szerelmes, és azzal él szexuális életet. Ez nincs így jól, de ha ezt csinálja, akkor tegye otthon, csak ne jöjjön már ki a faluba és jelentkezzen, hogy „összegyűltünk mi, a kecskeb…szók!

- mondta Nagy Feró, Kossuth-díjas rock zenész a XXI. Század Intézet és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett az Identitás mint politikai fegyver című konferencia A nő és a férfi című kerekasztal-beszélgetésén. 

A Beatrice frontembere azt is hozzátette, hogy mára eltűntek a társadalmi normák, és nehéz harcolni a gender- és az LMBTQ-lobbi ellen, a család pedig vesztésre az interneten. 

NagyFeró
Nagy Feró
Fotó: MTI/Zih Zsolt

Tapasztalatai szerint hiába mesélnek otthon az unokájának, másnap kinevetik az iskolában, mert ott nem a meséről, hanem a Minecraftról beszélgetnek.

Mert „a Micimackót már a Tescóban sem lehet kapni” – fogalmazott a zenész. Néha leül a képernyő elé és megpróbálja elmesélni az unokájának, hogy mit is látnak. Erről csak annyit mondott: "Optimistán bele a reménytelenségbe!” 

A feminizmussal kapcsolatban elmondta, hogy 50 éve él együtt a feleségével, és neki az a fontos, hogy békességben éljenek. A felesége nem tagja feminista mozgalomnak, de mégis ez tapasztalható náluk, mert a neje mondja ki az utolsó szót – írja a Magyar Nemzet

Mit akarnak a csajok? Ennél többet már nem adhatok! Élemedett koromra való tekintettel már kevesebbet tudok adni, de megmondom őszintén, hogy igyekszem

– mondta viccelődve. 

Kovács kokó István, olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó a kerekasztal-beszélgetésen először elmondott egy történetet egy férfiról, aki a felesége első férjét gyászolta a felesége miatt. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy neki a második házassága sikerült jól, és a normalitásban hisz, nem a női egyenjogúságban. Elmondása szerint az rossz, ha egy családban valaki nem éli meg a szerepeket, hanem el kell játszania.

Elmondta, hogy ha nem lesz társadalmi konszenzus a genderkérdésben, akkor az egyik fél komolyan fog sérülni, de a család értékeire mindenképpen jobban kell vigyázni.

Most súlyos helyzetben vagyunk, mert nem látszik a mi normarendszerünk szerint elképzelt jövő

– tette hozzá. 

A kerekasztal-beszélgetésről a Magyar Nemzeten olvashat bővebben. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!