Már ötmilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Vágólapra másolva!
27 sorsolás óta nincs telitalálat az Ötöslottón, így ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forint a tét. Ennek az összegnek a birtokában bárki életformát válthatna, a nagynyertesek első visszajelzései viszont azt mutatják, hogy a lottónyertesek többsége nem tervez kilépni a megszokott napi kerékvágásból.
Vágólapra másolva!

Vétek volna azt hinni, hogy a nagy összegű nyereményt nyerő lottójátékosok első dolga az lenne, hogy felmondanak a munkahelyükön – mutatott rá a Szerencsejáték Zrt. nagynyertes – anonim, önkéntesen kitölthető - felmérése, melyből világosan kirajzolódik, hogy 

a szerencsés nyertesek azt tervezik, maximum szabadságot engednek meg maguknak a nyereményük átvétele után.

 Ez annyira nem meglepő, ha hozzátesszük azt is, hogy a legtöbben eleinte kétkedéssel fogadják az óriási nyeremény hírét, és többször is ellenőrzik a számokat.

A kérdőívre válaszoló nyertesek többsége úgy nyilatkozott: jellemzően hetente egyszer játszanak, és a nagy nyeremény ellenére a jövőben sem akarnak felhagyni ezzel a szokásukkal. A megkérdezettek az otthonukra költenének, felújítanák azt, vagy vásárolnának egy másik ingatlant, és természetesen mindehhez egy szép autó is dukál.

Lottó
Képünk illusztráció 
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

196 napja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forintért izgulhatnak a játékosok.

 Amennyiben valaki egyedüli játékosként helyesen tippeli meg mind az öt számot, minden idők harmadik legnagyobb főnyereménye talál gazdára.

A Szerencsejáték Zrt. újonnan bevezetett okoskombinációs játékmódjának köszönhetően a szerencsevadászok nyár óta megválaszthatják, hogy melyik főnyeremény alatti nyerőosztályért és milyen feltételek vállalása mellett szállnak játékba. Ez a játékmód garantált találatot biztosít a meghatározott feltételek teljesülése esetén, növelve az alacsonyabb nyerőosztályokban megnyerhető nyeremények elérésének esélyét.

Amennyiben a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amelyről a https://www.szerencsejatek.hu/oldalon és az értékesítőhelyeken is érdeklődhet. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!