Élettársa ötéves dédunokáját zaklatta egy szolnoki pedofil

Vágólapra másolva!
Egy idős férfi két évvel ezelőtt az éjszaka közepén molesztálta élettársa dédunokáját, a gyerek azonban mindent elmondott a családtagoknak és az óvodai dolgozóknak. A férfit 2 év felfüggesztett börtönre ítélték elsőfokon, ám az ügyészség súlyosbítás érdekében fellebbezett.
Vágólapra másolva!

Az idős férfi 2022 áprilisában 

éjjel kihasználta, hogy élettársa kiment dohányozni a halószobából, és szexuálisan zaklatni kezdte élettársa ötéves dédunokáját, aki épp náluk volt. Amikor a gyerek rászólt, a férfi abbahagyta a molesztálást. A kislány ezután elmondta a történteket a családtagoknak és az óvodai dolgozóknak.

A Szolnoki Törvényszék az idős férfit szexuális erőszak miatt 

2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, emellett végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozástól, melynek keretében gyerekekkel kerülne kapcsolatba.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyészség hosszabb időre szóló büntetés,  illetve a feltételes szabadság kedvezményéből történő kizárás érdekében fellebbezett, a férfi és ügyvédje pedig felmentés érdekében, így az ítélet nem jogerős.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szerint 

a kiszabott büntetés aránytalanul enyhe, kiskorúakkal való szexuális visszaélést elkövetők ennél jóval súlyosabb büntetést érdemelnek, 

már csak amiatt is, mert az utóbbi időben rendkívül megszaporodtak a hasonló esetek. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Másodfokon az ügyben a Szegedi Ítélőtábla dönt.

Évekkel ezelőtt egy borsodi férfi nyolcéves mostohaunokájával fajtalankodott, A kislány pedig elszólta magát a nevelőanyjának, aki azonnal feljelentette a perverz férfit, aki végül 8 és fél évre börtönbe került. 

Egy nyíregyházi férfi három lányunokáját is zaklatta, a fiúkat pedig lopásra vette rá, és leitatta. Emellett az összes unokáját rendszeresen ütötte-verte vesszővel és nyújtófával, nem adott nekik enni, ehelyett a szomszédhoz küldte őket ételt lopni, illetve piszkos, hiányos ruházatban járatta őket.

Egy drogdíler nagymama pedig bedrogoztatta unokáit, majd molesztálni kezdte őket. Többször is meztelenre vetkőztette, fogdosta és puszilgatta a 3 éves lányt és 9 éves fiútestvérét. Végül a gyerekek anyja tett feljelentést az asszony ellen.

Két évvel ezelőtt pedig egy 62 éves borsodi pedofil felajánlotta 21 éves lány unokájának, hogy megtanítja autót vezetni, ám közben a lány melleit fogdosta, és ígérte neki, hogy ha hagyja magát simogatni, puszit is kap tőle. A lányt annyira sokkolta a dolog, hogy ellenkezni sem mert. 

A férfi mindezt megúszta egy felfüggesztett fogházbüntetéssel.

Forrás: Ügyészség

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!