Sodrófával, késsel és kalapáccsal támadt élettársára egy nő Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy budapesti lakásban évek óta együtt élt egy nő és egy férfi. A kapcsolatuk az évek során megromlott, ezért a veszekedések mindennapossá vállak. Az egyik vita azonban elfajult, és a nő bántalmazni kezdte az élettársát, akinek emiatt súlyos sérülései lettek.
Vágólapra másolva!

A XXII. kerületben élt együtt egy férfival egy 60 éves nő. A pár rendszeresen együtt italozott és 2024 elejére a kapcsolatuk olyannyira megromlott, hogy a hangos veszekedéseik mindennapossá váltak. 

Január 12-én este ismét összevesztek, azonban a veszekedés addig fajult, hogy a nő magához vett egy sodrófát, amivel tarkón ütötte az élettársát, aki védekezni próbált. 

Ezután a nő felvett a földről egy konyhakést, majd egy kalapácsot, és azokkal tovább bántalmazta a férfit. 

A férfinek súlyos sérülései lettek, azonban a bántalmazás módjára, annak intenzitására, valamint a megtámadott testrészek és a használt eszközök miatt, a nő akár meg is ölhette volna a férfit. 

Mindez azért nem következett be, mert a férfi sikeresen megvédte magát, sőt egy a párral lakó ismerősük értesítette a hatóságokat, így a férfi időben megkaphatta az orvosi ellátást. 

Az ügyészség a letartóztatásban lévő nőt emberölés kísérletével vádolja. A nővel szemben pedig börtönbüntetés kiszabását javasolja és azt indítványozza, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy a nő ne kerülhessen feltételesen szabadlábra. 

kés, késelés
A kép illusztráció!
Fotó: Pixabay

Ahogy korábban megírtuk, egy nógrádi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is folytatta, miután szabadult a letartóztatásából. Előfordult, hogy olyan brutálisan megverte a nőt, hogy eltört az állkapcsa. 

A nagyszüleivel, de még a saját kisgyerekével sem találkozhatott az a nő, aki egy salgótarjáni férfival költözött össze. Rendszeresen megverte, és megalázta az élettársa. Egyszer arra kényszerítette, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna, és az egészet a férfi egy ismerőse videóra vette. A felvétellel aztán később zsarolta. A férfi egy másik nőt prostitúcióra kényszerített. Minden pénzét elvette, és őt rendszeresen megverte, és rettegésben tartotta.

Pokollá tette felesége életét egy alkoholista férfi. Rendszeresen fenyegette, durván bánt vele, egyszer pedig úgy emelt rá kezet, hogy az asszony a gyerekkel a kezében a földre esett.

Egy férfi több éve volt együtt barátnőjével, mikor elkezdett drogozni. A férfi a kábítószer miatt agresszívvá vált és rendszeresen megverte az élettársát és a 7 éves kislányát is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!