Tehetetlenül nézte végig a népszerű TikToker, ahogy fényes nappal kirabolják a Népligetben

Vágólapra másolva!
A Népligetnél várt a buszra egy fiatal influenszer, mikor egy férfi és egy nő odalépett hozzá, azzal indokkal, hogy fel szeretnék váltani a náluk lévő pénzt. Mikor a fiú elővette a pénzét, a férfi elvette tőle és helyette egy köteg hamis pénzt adott oda, majd futni kezdett. Mikor az influenszer utolérte a férfit, akkor a tolvaj társa késsel megfenyegette. A fiatal fiú nem ijedt meg, bokszoló, most is nemzetközi versenyről ért haza, ahol 3. lett. Mégis tehetetlenül nézte, ahogy elsétálnak a pénzével.
Vágólapra másolva!

Romániából jött haza a magyar bajnok bokszoló, Koloszár Valentin. A sportoló a Népligetnél a 9-es buszmegálló előtt várta, hogy hazamehessen Kaposvárra, mikor odalépett hozzá egy férfi babakocsit tolva, és azt kérte tőle, hogy váltsa fel a nála lévő 20 ezer forintot - ahogy azt korábban megírtuk. A férfi azt állította, azért kell felváltani a pénzét, mert buszjegyet szeretne venni, illetve a gyereknek és a feleségének akar belőle vásárolni valamit. 

Azt se tudtam hirtelen mennyi pénz van nálam. Én tényleg csak segíteni szerettem volna 

- mondja a sportoló influenszer a TikTokra feltöltött videójában.

A férfi azt mondta Koloszár Valentinnek, hogy nem baj ha nincs nála annyi pénz, csak legalább 10 ezer forintot adjon neki, és ő oda adja a 20 ezrest. A sportoló ekkor a telefontokjából kivett 10 ezer forintot, majd még egy tízezrest a pénztárcájából, aztán oda adta a férfinak. A csaló a 20 ezer forintért cserébe a kezébe nyomott egy tucatnyi papírpénzt. 

Azonban Koloszár Valentin egyből észrevette, hogy amit a férfi adott neki, hamis. 

A csaló, hogy megússza a lopást hirtelen futni kezdett a babakocsival együtt. A bokszoló nem hagyta magát és két nagy táskával hátán, a rabló után rohant, aki menekülés közben még a gyereke épségére sem figyelt. A babakocsiból kiesett egy cumisüveg, amiből kifolyt a benne lévő ital, és a babakocsi is megrongálódott. 

Hiába futsz, úgy is utolérlek!

- kiáltotta a bokszoló, miközben a tolvaj után futott, aki, miután a fiú utolérte, könyörgött, hogy megtarthassa a lopott pénzt. Azt állította, hogy megölik őket, ha elveszi tőle a 20 ezer forintot.

Koloszár nem hitt a férfinek, ezért visszakérte a pénzét, de ekkor egy nő állt meg mögötte, késsel a kezében, majd a megkérdezte, hogy a bokszoló miért kergeti a babakocsit toló férfit. A nő dühös lett, hogy a társa nem tudott elmenekülni, ezért hadonászni kezdett a késsel, miközben fenyegette a fiút, hogy hívja a rendőröket, ha Koloszár megüti a férfit.

Azt mondta, ha kijönnek a rendőrök, akkor engem visznek el

- mondja felháborodottan a fiatal sportoló.

Mint kiderült a bokszolónak felfüggesztett börtönbüntetése van, ezért nem támadt rá a tolvajra. 

Koloszár Valentinnek nem ez volt első esete, hogy átverték. Korábban 150 ezer forintot emeltek le a bakszámlájáról. 

A mostani videóján jól látszik, hogy a bal szemén egy monokli van, illetve a jobb szeme felszakadt. Ezeket a sérüléseket azonban nem a támadás során szerezte, hanem a romániai versenyen, ahol harmadik helyezést ért el. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!