Egy kecskeméti nő olyan hálás volt az orvosnak, aki megmentette az életét, hogy meztelenül ment be hozzá

Vágólapra másolva!
Miután egy orvos életmentő műtétet hajtott végre egy nőn, az zaklatni kezdte őt. A nő mindenhova követte orvosát, a munkahelyén többször meztelenül jelent meg, hogy így keltse fel a férfi érdeklődését.
Vágólapra másolva!

Egy kecskeméti nőt 2020 tavaszán meg kellett műteni, hogy így megmentsék az életét. A doktor aki műtötte, később a kezelőorvosa lett. 

Miután a nő felépült, rendszeresen keresni kezdte az orvost. Eleinte csak telefonon és e-mailben, később pedig személyesen, azért, hogy a férfi beleszeressen. Az orvos a nő közeledését mindig visszautasította. 

Ez viszont nem tartotta vissza a nőt, aki naponta megjelent a férfi munkahelyén, hetente kétszer pedig egy belvárosi magánrendelőbe követte az orvost, hogy elmondja a férfinak, szerelmes belé. 

A zaklató nő a rendelő lépcsőjén vagy a váróteremben várt. Hogy felhívja magára az orvos figyelmét, többször meztelenre vetkőzött.

 Sőt, attól sem riadt vissza, hogy kifigyelje az orvos mozgását, majd kövesse. 

A kép illusztráció!
Fotó: Origo

Előfordult olyan is, hogy amikor a férfi beszállt a rendelő előtt parkoló autójába, megpróbált beszállni mellé. Majd az is megtörtént, hogy a nő, mikor meglátta az orvos kocsiját, lelépett a zebrára, hogy meg kelljen állnia. 

A zaklatásnak egy távoltartási végzés rövid időre véget vetett. Aztán azonban minden kezdődött elölről, ezért a nőt letartóztatták. 

Azonban pár nappal a szabadulása után újból zaklatni kezdte az orvost, akit egy szív alakú lufival a kezében várt az autója mellett. 

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő nőt zaklatással és szeméremsértéssel vádolja, ezért vele szemben fogházbüntetés kiszabását indítványozta. 

Budaörsön egy nő az egyik nap arra ért haza, hogy valaki a házuk előtt a gyerekét zaklatja - számolt be róla a Ripost. Egy középkorú férfi nem hagyta békén a 17 éves lányt. Először, április 26-án úgy tett, mintha segítséget kérne tőle, majd nem ment el. Egyszerűen nem értette meg, hogy nincs dolga a lánnyal. Napokkal később visszament a ház elé, a lány édesanyja kergette el. Kiderült, napok óta figyelte a lányát, ez jól látszik a térkamera felvételein.  

Nemrég Miskolcon támadott meg egy férfi egy fiatal lánytEgy amerikai férfi pedig még azután is zaklatott egy iskolás kislányt, hogy elindult a nyomozás elleneLondonban börtönbe juttatta a pedofil nagyapját egy nő, a férfi tíz évig molesztálta őt. Egy fiatal lány pedig a napokban egy durva üzenetet talált az autója szélvédőjén

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!