Zsigmond Barna Pál: Magyar Péter a bevándorláspárti brüsszeli szabályokat követeli a kormánytól

Vágólapra másolva!
A botrányhős villámgyorsan beállt a sorba, Brüsszelbe landolva máris elkezdte fújni a brüsszeli megrendelők nótáját, a brüsszeli migrációs szabályok betartását követeli a kormánytól. Ugyanezt hallgatjuk évek óta az összes bevándorláspártitól - írta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Zsigmond Barna Pál közölte: 

Hamar "bedarálta" a Tiszát a migrációpárti Európai Néppárt. Rögtön ugyanazt fújja, mint évek óta minden bevándorláspárti. Magyar Péter is szolgaian teljesíti a brüsszeli megrendelést, és azt követeli, hogy Magyarország kövesse a brüsszeli migrációs szabályokat.

Kiemelte: ha 2015 óta a brüsszeli migrációs szabályokat követtük volna, Magyarország is bevándorlóország lenne már, és migránsgettókkal lenne tele

‼️ Magyar Péter a bevándorláspárti brüsszeli szabályokat követeli a kormánytól 👉 A botrányhős villámgyorsan beállt a...

Posted by Zsigmond Barna Pál on Thursday, September 12, 2024

A politikus szerint a brüsszeli migrációs politika tönkreteszi Európát

A brüsszeli bevándorláspárti politika követése miatt tart ott éppen most Németország is, hogy erősíti határai védelmét, mert már nem bír a migráció okozta biztonsági válsággal; mindennaposak a késelések és az erőszakos támadások - fogalmazott Zsigmond Barna Pál. 

Nem a belső határokat, hanem a külső határokat kell védeni a migrációtól 

- emelte ki, hozzátéve, hogy Brüsszel ezt elmulasztotta. 

Magyarország kezdettől védi Európa határait, 2015 óta egymillió illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg a magyar rendőrök és határvadászok - hangsúlyozta az államtitkár. Hozzátette: 

Brüsszel nemhogy segítette a magyar határvédelmet, hanem emiatt még támadja is Magyarországot kezdettől fogva. 

Zsigmond Barna Pál kitért arra, hogy a magyar emberek többször egyértelművé tették: nem akarják, hogy bevándorláspárti kormányuk legyen, és nem akarják, hogy Brüsszel bevándorláspárti politikáját kövesse a kormány. 

Minden elképesztő nyomás ellenére a nemzeti kormány eddig is megvédte Magyarországot a bevándorlástól. Ez ezután is így lesz, akkor is, ha újabbnál újabb ellenzékiek követelik, hogy álljunk be a bevándorláspártiak sorába

- írta a politikus.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!