Súlyos baleset történt az M0-son, nagy a dugó

Vágólapra másolva!
Baleset miatt jelentős a torlódás az M0-s autóúton az M2-es autóút csomópontjánál, a 11-es főút felé.
Vágólapra másolva!

Három kocsi ütközött össze kedd reggel az M0-s autóút 72-es kilométerében, az M2-es autóút csomópontjánál, a 11-es főút felé vezető irányban, ezért jelentős torlódásra kell készülni.

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy a főváros XV. kerületének térségében történt balesetben az egyik jármű a másik motorházára került. 

Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom a baleset miatt

– tették hozzá. 

Az Útinform arról tájékoztatott, hogy a torlódás meghaladta a 8 kilométert; az M2-es autóútról az M0-s felé tartók szintén jelentős, 7-8 kilométeres torlódásra számítsanak. 

További információik, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint az M0-s autóút keleti szektorán, Vecsés térségében nem sokkal korábban egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött. A 38-as km-nél nem képez forgalmi akadályt a sérült jármű, de mégis torlódás alakult ki az érintett szakasz mögött, mindkét irányba.

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
A kép illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Riasztották a tűzoltókat Piliscsabánál is

Karambol történt a 1133-as úton: összeütközött két gépkocsi a Tinnyét és Piliscsabát összekötő 1133-as út 2-es kilométerszelvényénél. 

Az ütközés erejétől az egyik jármű tetejével az árokba borult. 

A műszaki mentési munkálatokhoz a piliscsabai önkéntes tűzoltókat követően a bajnai hivatásos tűzoltók is kiérkeztek.

Erre figyeljenek a délelőtti órákban a közlekedők

Az Útinform a kedd reggeli órákban az alábbi információkkal segíti a közúton haladók biztonságos közlekedését:

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan és Bag között a kiépített terelésben feltorlódtak a járművek, közel 3 km-es a kocsisor.
Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Kápolnásnyék térségében munkavégzés zajlik. A 43-as és a 45-ös km között mozgó tereléssel egy sávot elzártak a forgalom elől. A torlódás 2-3 km-es.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok

Sokan haladnak

  • a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-es főúton Maglódtól,
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába,
  • valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M0-s autóút északi szektorán, a Megyeri híd felé vezető oldalon, az M2-es autóút csomópontjánál új terelést építettek ki. A 71-es és a 72-es km között a külső sávot elkerítették a forgalom elől. 

Munkavégzés zajlik az M0-s autóút keleti szektorában is, Vecsés és Gyál között. A 42-es és a 36-os km között az M5-ös autópálya felé vezető oldalon lezárták a külső- és a leállósávot, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső- és a leállósáv használható várhatóan október végéig.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!