Traktor és vonat ütközött össze Kengyel-Bagimajornál

Vágólapra másolva!
Traktornak ütközött egy vonat csütörtök reggel Kengyel-Bagimajornál. A helyszínelés idején fennakadásokra kell számítani.
Vágólapra másolva!

Martfű és Tiszatenyő között szünetel a forgalom miután baleset történt, traktor és vonat ütközött össze csütörtök reggel egy andráskereszttel jelzett átjáróban - tudatta a Mávinform.

A Szoljon úgy tudja, a baleset közelében gyerekek várakoztak egy megállóban, egy szemtanú pedig a traktorról szerteszét repülő apró alkatrészdarabokat is látta.

A vonaton senki sem sérült meg, a helyszínelés ideje alatt – várhatóan 10-11 óráig – Martfű és Tiszatenyő között szünetel a forgalom.

A közlekedés átszervezése folyamatban van, a Szolnok-Szentes vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani – tájékoztatott a Máv.

Egy későbbi frissítés szerint a Szolnok-Szentes vonalon a vonatok csak Szolnok és Tiszatenyő, valamint Martfű és Szentes között közlekednek. Szolnok és Martfű között a Volánbuszon elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. 

A reggeli órákban Zuglóban történt baleset. Két autó összeütközött, szintén forgalmi fennakadásra kell számítani. Tegnap baleset miatt pedig az M3-as autópálya egy szakaszát zárták le Füzesabonynál.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!