Vágólapra másolva!
Két rendőr életet mentett egy vasi kisközségben. Segítségüknek hála stabil állapotban került kórházba egy ember, akinek leállt a szíve. A mentők kiérkezéséig életben tartották a férfit.
Vágólapra másolva!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság két főtörzszászlósa, Kiss Zsolt és Horváth Péter, egy vasi kisközség szüreti felvonulásának biztosításával kezdték a hétvégét, amikor bejelentést kaptak, hogy

egy ember munka közben leesett egy háztetőről

 – közölte a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos oldalán. A helyszínre érve egy földön fekvő férfira bukkantak, akinek leállt a szíve és egy ott lakó nő próbálta újraéleszteni. Mivel a nő kimerült, a két rendőr felváltva folytatta a mellkaskompressziót a mentők megérkezéséig. Az időben megkezdett és szakszerű újraélesztésnek köszönhetően a férfi állapotát sikerült stabilizálni, a mentők kórházba szállították - írja a vaol.hu.

A két életmentő rendőr. Fotó: police.hu

Korábban arról is írtunk, hogy újra kellett éleszteni egy ötéves kisfiút, mert egy BMW letarolta a család autóját Alsónémediben. Korábban Albertirsán gázoltak el egy biciklist, aki életveszélyes állapotba került. Szintén biciklist gázoltak el Jászóújfalun.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!