Elgázolt egy embert a vonat Gödön

Vágólapra másolva!
Vonatgázolás történt Gödön, a Ságvári köz közelében. A Mávinform tájékoztatása szerint a szobi vonalon 15-30 perccel megnőhet a menetidő, mivel az érintett pályaszakaszon csak egy vágányon halad a forgalom.
Vágólapra másolva!

Elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvarról 13:45-kor Vácra elindult S70-es vonat. A baleset Gödön, a Ságvári köz közelében történt. A vonat a baleset miatt nem tud továbbmenni. A rajta utazó mintegy százötven embernek a váci hivatásos tűzoltók segítenek átszállni az értük érkező mentesítő járatra. Az érintett pályaszakaszon egy vágányon halad a forgalom - írja a Katasztrófavédelem.

A Mávinform tájékoztatása szerint 

a szobi vonalon 15-30 perccel megnőhet a menetidő.

Forgalmi változások:

  • A G70-es és Z70-es vonatok a Nyugati pályaudvarról a következő S70-es vonat menetrendje szerint közlekednek Vácig, Váctól késéssel indulnak tovább Szob felé.
  • A Nyugati pályaudvarról 14:15-kor Vácra elindult S70-es vonat (2416) csak Gödig közlekedik, ezért a Vácról 15:34-kor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonat (2443) csak Gödtől közlekedik.

Arról is írtunk, hogy szombaton elgázolt a vonat egy embert Nyíregyháza határában. Pénteken pedig Tatabányánál gázolt el egy embert a vonat. A figyelmetlenség és a KRESZ megszegése egyre magasabb számban szedi áldozatait a vasúton: a MÁV hálózatán a tavalyihoz képest jelentősen növekedett a vasúti átjárókban történt balesetek, a gázolások és a sorompórongálások száma.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!