Rejtélyes részletek derültek ki Jenő polgármesteréről, akit a rendőrség keresett

Vágólapra másolva!
Szombaton tűnt el a Fejér vármegyei Jenő polgármestere, Kerekes Ildikó, azóta kereste őt a rendőrség. Az Origo most megtudta, hogy életben van, informátorunk azonban csak ennyit osztott meg.
Vágólapra másolva!

Legfrissebb értesüléseink szerint életben van Kerekes Ildikó, a Fejér vármegyei Jenő polgármestere, aki szombaton rejtélyes módon eltűnt. 

A polgármester a rendőrség honlapján korábban még látható körözés szerint október 5-én tűnt el, de azóta a Police.hu oldaláról lekerült az eltűnt személyek listájáról. 

Fotó: Police.hu

 

Az Origo most megtudta, hogy a polgármester asszony életben van, volt akivel már kapcsolatba is lépett, de a polgármesteri hivatal dolgozóinak több információt nem adtak át egyelőre. 

Korábban írtunk egy másik eltűnt személyről, Szűcs Tamásról aki egy hajnalban kijött a Budapest Parkban tartott koncertről, a rákövetkezp munkanapon a munkába sem jelent meg, amiről a munkatársai is értesítették a hatóságokat, a rendőrség is nagy erőkkel kezdte el a keresését. Kamerafelvételek rögzítették, hogy a szórakozóhelyről kifele jövet szeretett volna taxiba ülni, de a taxi nem állt meg neki, így gyalog indult el a MÜPA felé. A férfi egyébként vezető pozícióban dolgozott a Pária Nyomdánál és leszervezett találkozói voltak a rákövetkező hétre, így biztos volt benne a családja, hogy az eltűnése nem szándékos. Sokan arra gondoltak, hogy esetleg elrabolták őt, ám a rendőrség egy hónappal később talált egy holttestet Adonynál a Dunában, a rajta található ruha megegyezett azzal amit az eltűnésekor viselt. DNS vizsgálatot kezdeményezett a rendőrség. 

Szeptemberben és másik ember is eltűnt, a 29 éves Bódog Dániel, aki arra hivatkozva, hogy rosszul van, leszállt a buszról. A szülei azonnal elindultak érte, egy ideig még telefonon kapcsolatban voltak, de aztán megszakadt a hívás. A fiú keresésére a Szekszárdi-Kutató Mentőszolgálat is odasietett és keresőkutyákkal keresték és sikerült a nyomára bukkanni, de sajnos már csak a holttestét találták meg. A férfi keresésére létrehozott csoportban az egyik kereső azt írta, hogy egy villanyoszlopra mászhatott fel, ahol megrázta az áram. A férfi holttestét Dusnoktól 40 kilométerre találták meg. Többen értetlenül állnak a rejtélyes eset előtt.

 

 

 

Korábban írtunk egy Örkényről  eltűnt férfiról, aki agyvelőgyulladással küzd. Egy 14 éves kislány is eltűnt Budapesten egy gyerekotthonból. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!