Gazt égetett a kertjében, beleesett a tűzbe egy idős férfi Tápiószentmártonban

tűz, lángok, illusztráció, pixabay
tűz (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Gazt égetett a kertjében egy idős férfi Tápiószentmártonban, azonban rosszul lett és beleesett a tűzbe. Nem élte túl. A helyieket megrázta a tragédia, a szemtanúk nyilatkoztak a TV2 Tényeknek.
Vágólapra másolva!

Édesapja szénné égett holtteste felett zokogott egy nő Tápiószentmártonban, amikor a TV2 Tények stábja odaért. A 70 év körüli férfi éppen gazt és avart égetett a kertben pénteken délután, amikor hirtelen rosszul lett és a lángok közé esett. Az egyik szomszédja felfigyelt a nyugdíjas síkításaira, azonnal átrohant segíteni. 

Megnéztem, hogy lélegzik-e. Nem tapasztaltam, szuszogást sem, semmit. Ennél többet én nem tudtam csinálni. Én már akkor, akkor láttam, hogy ... "

- mondta sokkos állapotban. 

A nagykátai hivatásos tűzoltók gyorsan a helyszínre értek. A tüzet ugyan eloltották, de a férfinek már csak az összeégett holttestét találták meg. János egyedül volt otthon a tragédia idején. Felesége, Ágnes asszony az unokájára vigyázott egy másik utcában. Az egyik szomszédjuk szólt neki, hogy jöjjön haza, mert nagy a baj. A tévések úgy tudják, rendőrségi eljárás indult az ügyben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!