Barátai szeme láttára, a zebrán gázolták el a 16 éves fiút Székesfehérváron

New,York,City,Times,Square,,Manhattan,Midtown,Broadway,Street,,Usa
Fotó: Shutterstock/ Dogora Sun
Vágólapra másolva!
Életveszélyben az a 16 éves fiatal, aki még hétfő este gázolt el Székesfehérváron a zebrán egy autós, aki a gázolást követően ráadásul elhajtott a helyszínről.
Vágólapra másolva!

A Tények információi szerint a kamasz két barátjával sétált a városban, amikor egy zebrához értek, a zöld jelzésre indultak el a másik oldalra, ekkor jött az autós, aki elgázolta Ádámot. A sofőr elhajtott a helyszínről, végül feladta magát. A fiú édesanyja szívszorító interjút adott.

Mint kiderült a fiú jelenleg az intenzív osztályon van, ahol nyakmerevítőben fekszik és csövek lógnak ki belőle.

Egy másik fiatal az egész balesetet végignézte, és úgy nyilatkozott a portálnak, hogy szörnyű érzés volt mindezt látnia.

A Ripost szerint a fiú közvetlen a baleset előtt kért telefonon pénzt az anyjától, amit végül meg is kapott.

Felhívott és még mondta is, hogy anya, szeretlek. Én is mondtam, hogy szia babám, vigyázz magadra, én is szeretlek. Az első CT alapján vér van az agyában. S több helyen sérült az agy. Tehát nem egy sérülés van, hanem több apró. Gyakorlatilag epilepszia elleni szereket is kap. Behelyeztek neki egy agynyomásmérőt, tehát megfúrták a koponyát

 – mesélte az édesanya.

Nem rég számoltunk be arról, hogy kamionos azért gázolt halálra egy embert, mert a Youtube elvonta a figyelmét.

Szeptember 25-én halálos közúti baleset áldozata lett az 54 éves Troy Caldwell az amerikai Kentucky államban. A vontatókocsi-sofőrként dolgozott férfi a 64-es államközi út szélén állt, épp egy járművet próbált felrakni az utánfutójára, mikor elgázolta egy kamion.

A másik járművet a 29 éves Shodmon Yuldashev vezette, a jelek szerint a műszerfalára rögzített táblagépen épp YouTube-videót nézett, ami elvonta a figyelmét a vezetéstől. Caldwell a helyszínen meghalt, Yuldashev pedig a helyzetét súlyosbítva megpróbálta a nyomozó kiérkezése előtt kikapcsolni és elrejteni a táblagépet. 

a kamionsofőr fizikai bizonyíték manipulálása miatt került előzetes letartóztatásba.

Az áldozat az apukáját és a feleségét hagyta maga után. Mint kiderült, a férfi minden tőle telhetőt megtett, rengeteget adott a szállított járművek és a munkavégzés biztonságára, a halálakor sem hiányzott róla a láthatósági mellény.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!