Megöltek egy idős asszonyt Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
Egy székesfehérvári házban találták meg egy idős asszony holttestét, akit meggyilkoltak. Tőle nem messze feküdt az élettársa holtteste, aki öngyilkos lett. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.
Vágólapra másolva!

Október 17-én találták meg egy 76 éves asszony holttestét egy székesfehérvári lakásban. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint az asszonyt meggyilkolták. Az asszonytól nem messze megtalálták az élettársa holttestét is, aki öngyilkos lett. 

rendőrautó, rendőr, autó, fény, villogó,
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock

A rendőrök emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt.

Ahogy azt korábban megírtuk, holttestet találtak a rendőrök korábban egy szegedi garázsban is. Szinte azonnal kiderült, hogy gyilkosság történt. A történtek után nagy erőkkel kezdték el keresni a gyilkost, akit egy napon belül elfogtak. A férfi a kihallgatáson mindent beismert, ami után őrizetbe vették a rendőrök, és indítványozták a letartóztatását. 

Október 13-án Kajászón egy férfi olyan brutálisan megverte az otthonában a 40 éves barátnőjét, hogy az belehalt a sérüléseibe. A férfit őrizetbe vették a rendőrök és kihallgatták, majd halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást ellene. 

A múlt héten halálos késelés történt Miskolcon a hajnali órákban. Ketten összevesztek egy szórakozóhelyen, egy 16 éves fiú végül belehalt a sérüléseibe. A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a késelő férfit, aki beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették, és halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Október 3-án hajnalban arról kaptak bejelentést a Tolna vármegyei rendőrök, hogy egy dunaföldvári házban megszúrtak egy férfit, aki a késelés után biciklivel elhajtott a helyszínről. Pár órával később az őt kereső rendőrök már csak a holttestét találták meg a 24 éves férfinak. A rendőrök a feltételezett gyilkost, egy 60 éves férfit, elfogták és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Szeptember 16-án este holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt Murakeresztúron, egy családi házban. Nem sokkal később kiderült, gyilkosság történt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!