Vágólapra másolva!
Teljes szélességében lezárták a 75-ös főutat Bak és Pölöske között, miután egy ember meghalt, amikor kisteherautójával egy kamionnak ütközött szerda délután.
Vágólapra másolva!

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról adott hírt, hogy a 32-es kilométer közelében ütközött össze egy kamion és egy kisteherautó. A kamion az árokba sodródott, vontatmánya teljes szélességében elfoglalta az úttestet. Czendrei Péter, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: 

a kisteherautót vezető férfi a helyszínen meghalt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 75-ös főutat Bak és Pölöske között teljes szélességében lezárták. A rendőrségi tájékoztatás szerint 15 óra 30 perc körül történt a baleset. A Katasztrófavédelem pedig arról írt, hogy a kisteherautó sofőrje beszorult és feszítővágóval kellett kiszabadítani. 

Ma arról is írtunk, hogy baleset volt a 83-as főúton és emiatt állt a forgalom. Koradélután pedig 10 kilométeres dugó volt az M0-son

Beszámoltunk róla, hogy kisfiával együtt súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra, aki jelenleg is kórházban van és több műtét is vár rá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!