Járókelők mentették meg egy idős nő életét Tatabányán

Vágólapra másolva!
Az utcán esett össze egy nő a napokban Tatabányán. Már nem lélegzett, amikor egy arra járó férfi rátalált, aki azonnal megkezdte az újraélesztést.
Vágólapra másolva!

Pénteken Tatabányán egy idős nő váratlanul összeesett séta közben. Pár perccel később egy járókelő talált rá a földön fekvő asszonyra, és azonnal a segítségére sietett. 

Miután megvizsgálta, rájött, hogy a nő nem lélegzik, ezért megkezdte az újraélesztést 

– írta az Országos Mentőszolgálat egy szerdai posztjában.

Egy arra sétáló nő észrevette a történteket, és értesítette a mentőket. A legközelebbi egységet azonnal a helyszínre irányították, és a SzívCity alkalmazáson keresztül is riasztást küldtek, amit egy szabadnapos mentős is észrevett, és a beteghez sietett. Rövid időn belül megérkezett a mentőautó, ahol a szakemberek átvették az újraélesztést. Az asszonyt sikeresen stabilizálták, majd kórházba szállították - írja a tenyek.hu.

Október 1-jén arról is beszámoltunk, hogy életet mentettek a Vas vármegyei rendőrök - fotó. Korábban írtunk róla, hogy újra kellett éleszteni egy ötéves kisfiút, mert egy BMW letarolta a család autóját Alsónémediben. 

Arról is írtunk, hogy késsel támadt az utcán egy ukrán férfi egy fiatalra Tatabányán. Dühös lett, mert véletlen hozzáértek az élettársához.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!