Elfogták a kegyetlen izsáki gyilkost

Vágólapra másolva!
Egy férfi Izsákon összeveszett ismerősével, akit úgy megvert, hogy az a helyszínen meghalt. Ezután a gyilkos elmenekült a helyszínről. A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított ellene, és el is fogták, most pedig őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

Augusztus 9-én egy 23 éves férfi összeveszett román ismerősével egy iszáki tanyán. 

A 22 éves ismerősét olyan durván bántalmazta a férfi, hogy az a helyszínen meghalt. 

A gyilkos az eset után bujkálni kezdett, azonban a nyomozók a Monori Rendőrkapitányságtól kapott információk alapján kiderítették a búvóhelyét, így elfogták, majd a múlt héten emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, kihallgatták és kezdeményezték a letartóztatását. 

ököl, kéz, verekedés, erőszak
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

Ahogy azt korábban megírtuk, holttestet találtak a rendőrök korábban egy szegedi garázsban is. Szinte azonnal kiderült, hogy gyilkosság történt. A történtek után nagy erőkkel kezdték el keresni a gyilkost, akit egy napon belül elfogtak. A férfi a kihallgatáson mindent beismert, ami után őrizetbe vették a rendőrök, és indítványozták a letartóztatását. 

Október 13-án Kajászón egy férfi olyan brutálisan megverte az otthonában a 40 éves barátnőjét, hogy az belehalt a sérüléseibe. A férfit őrizetbe vették a rendőrök és kihallgatták, majd halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást ellene. 

A korábban pedig halálos késelés történt Miskolcon a hajnali órákban. Ketten összevesztek egy szórakozóhelyen, egy 16 éves fiú végül belehalt a sérüléseibe. A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a késelő férfit, aki beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették, és halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Október 3-án hajnalban arról kaptak bejelentést a Tolna vármegyei rendőrök, hogy egy dunaföldvári házban megszúrtak egy férfit, aki a késelés után biciklivel elhajtott a helyszínről. Pár órával később az őt kereső rendőrök már csak a holttestét találták meg a 24 éves férfinak. A rendőrök a feltételezett gyilkost, egy 60 éves férfit, elfogták és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Szeptember 16-án este holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt Murakeresztúron, egy családi házban. Nem sokkal később kiderült, gyilkosság történt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!