Haragudott ismerősére egy fóti férfi, ezért majdnem megölte

Vágólapra másolva!
Fóton egy udvarban lakot két férfi. Az egyikük régóta haragudott a szomszédjára, ezért eltervezte, hogy megöli. Egyik este, mikor a férfi egy dohányboltnál találkozott a szomszédjával, akkor félrecsalta és megkéselte, majd elmenekült, és a kést bedobta a Dunába.
Vágólapra másolva!

Egy férfi és ismerőse egy udvarban, de külön házban lakott Fóton. A férfit már régóta idegesítette és felháborította, hogy szomszédja gyakran részeg. 2023 augusztusában ráadásul egy hazugságon is rajta kapta, amit indulatosan számon is kért ismerősén.

A férfi nap közben nagy mennyiségű alkoholt ivott, majd éjszaka az övtáskájában lévő bicskával elindult egy dohánybothoz, hogy még több alkoholt vegyen. Mikor a bolthoz ért, észrevette, hogy szomszédja egy bolt lépcsőjén ül részegen.

A férfi, miután kijött a dohányboltból, odament a szomszédjához és megkínálta sörrel. 

Ekkor azonban az ismerőse kiabálni kezdett vele, mire a férfi dühös lett és elhatározta, hogy egy félreeső helyen a bicskájával halálra késeli.

Ezért rávette ismerősét, hogy induljon el vele hazafelé, azonban 

mikor a két férfi egy olyan utcába ért, ahol nem volt senki, a dühös férfi elővette a bicskáját és hátulról hátba és vállon szúrta szomszédját.

A megkéselt férfi a támadás után még pár háznyit szaladt, majd összeesett. Eközben a férfi letisztította a bicskáját, majd magára hagyta az ismerősét,

és egy biciklivel a Dunához ment és bedobta a folyóba a bicskát.

A megkéselt férfira néhány óra múlva egy munkába induló nő talált rá, aki hívta a rendőröket.

A szúrások olyan súlyosak voltak, hogy a férfi, ha nem kap sürgősségi ellátást, akkor meg is halhatott volna.

Az ügyészség a férfi ellen előre kitervelt emberölési kísérlet miatt emelt vádat.

kés, késelés
A kép illusztráció!
Fotó: Pixabay

Ahogy arról az Origo is beszámolt, egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Egy Bács-Kiskun vármegyei nő a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!