Ez a férfi késsel a kezében rabolt el egy taxit - fotó

Vágólapra másolva!
Késsel fenyegette meg az idős taxisofőrt egy utas, hogy adja át neki a kocsit vagy megöli. Az tolvajt és az autót is körözik már. A rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri, azonnal hívja őket.
Vágólapra másolva!

A taxisofőr a férfit a VIII. kerületi Gázláng utcában vette fel, ahonnan a XVIII. kerületbe vitette magát, ahol kését elővéve halálosan megfenyegette az idős sofőrt. Azt mondta, ha nem adja oda az autót a kulccsal együtt, megöli. 

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság rablás miatt indított a férfi ellen, akinek már a nevét is tudják: Lakatos Antal. Ellene és ellopott autó ellen is körözést adtak ki, utóbbinak  

rendszáma: TX-AE 954, ez egy Ford Focus taxi.

Alábbi elérhetőségeken tud névtelen bejelentést tenni, amennyiben rendelkezik bármilyen információval az üggyel kapcsolatban, ez pedig egy fotó a férfiról.

Fotó: Police.hu

 

Egy bácsalmási tolvaj amellett, hogy kétszer is kirabolt egy nőt, még a segítségére siető szomszédot is fellökte, olyan sietősen távozott. Miskolcon két embert is kirabolt egy férfi, miután mindkettejüket brutálisan megtámadta. Bátonyterenyén egy férfi rendőrnek öltözve rabolt ki egy mozgássérült embert. Először a buszmegállóban, majd végül a saját otthonában is kirabolta. Korábban már írtunk róla, hogy ha esetleg késes támadás áldozata lenne, hogyan tudja magát megvédeni. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!