Lázár János fontos bejelentést tett: megújul a debreceni főpályaudvar

Lázár János építési és közlekedési miniszter (b) és Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester a helyi gazdaságfejlesztési beruházások koncepciójával foglalkozó munkacsoport ülését követően tartott sajtótájékoztatón Debrecenben 2024. október 16-án.
Vágólapra másolva!
Debrecen számára kiemelt fontosságú a vasúti közlekedés megkönnyítése - és ezzel az új konstrukcióval teremtünk új munkahelyeket, és adunk új funkciót a kihasználatlan tereknek - így jelentette be Lázár János, hogy megújul Debrecen főpályaudvara.
Vágólapra másolva!

Megújulnak a pályaudvarok! Az Építési és Közlekedési Minisztérium irányítása alatt 10 nagy forgalmat bonyolító vasúti pályaudvart fogunk újjáépíteni

- kezdi Lázár János a bejegyzését. A miniszter ezt követően kifejti, hogy a fejlesztések egyik állomása a debreceni főpályaudvar, ahol a vasútüzemet szétválasztjuk a kereskedelmi funkcióktól és ezeket pedig a magán beruházók számára hozzáférhetővé teszik. 

Debrecen számára kiemelt fontosságú a vasúti közlekedés megkönnyítése - és ezzel az új konstrukcióval teremtünk új munkahelyeket, és adunk új funkciót a kihasználatlan tereknek

- tette hozzá. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!