Magyar Márton hallgat a testvérével közös, gyanús ügyeikről - videó

péter magyarpéter ötkert
Vágólapra másolva!
Havi 750 ezer forintért végzett kommunikációs tanácsadói feladatokat a Volánbusznál Magyar Péter öccse, ugyanabban az évben amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. Az újabb gyanús együttműködéssel kapcsolatban a Magyar Nemzet ismét megkereste Magyar Mártont, aki azonban nem volt hajlandó válaszolni semmilyen kérdésre.
Vágólapra másolva!

Igen, meg tudom erősíteni, hogy a testvérem fél évig ennél a cégnél dolgozott, havi 300 ezer forintét.

 - így fogalmazott a héten Magyar Péter Strasbourgban, amikor arról kérdezték igazak-e a hírek miszerint az öccsét fizette az a cég, aminek a Diákhitel vezérigazgatójaként a Kehi jelentés alapján túlárazott megbízásokat adott.

Most pedig kiderült, hogy havi 750 ezret kapott a Volánbusztól Magyar Péter öccse, amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült.  

Magyar Márton külső kommunikációs munkatársként több mint nyolcmillió forintra tehetett szert tizenegy hónap alatt - írja a Magyar Nemzet. Ráadásul a két testvér lényegében éppen egy időben kapott állást a Volánnál: Magyar Mártonnal 2023 februárjával kötöttek szerződést, Magyar Pétert pedig márciusban nevezték ki a cég igazgatósági tagjává. 

Sőt a lap információi szerint Magyar Márton az MTVA-nak dolgozott 2023. szeptemberétől, a Családfamesék című műsor kreatív szerkesztőjeként. Annak az MTVA-nak ahol Magyar Péter a közelmúltban tüntetést szervezett. Magyar Márton érdemben nem volt hajlandó kommentálni az ügyeket.

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!