Hatalmas botrányairól terelné el a figyelmet Magyar Péter

péter magyarpéter ötkert
Vágólapra másolva!
Súlyos botrányairól és hazugságairól terelné el a figyelmet Magyar Péter a közmédia előtti tüntetésével.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter kapkodva keresi azokat a témákat, amikkel be tud kerülni a sajtóba, címlapon tud lenni, és amivel azt a fajta mentalitást, magatartást, testtartást tudja erősíteni, ami miatt egyébként egyelőre még a sajátjai, a szimpatizánsai kitartanak mellette, ugyanis nagyon heterogén az ellenzék, és akiket ő maga köré gyűjtött, azok is nagyon sokszínűek, egy közös nevezőjük van, ez az Orbánfóbia - mondta Nagy Ervin politológus. 

Ha megnézzük azokat cselekedeteket, a gondolatokat, amik Magyar Péternek a száját elhagyták, vagy amiket megtett az elmúlt időszakban, azok mind mindenre rímelnek - tette hozzá. Valóban nagyon sok kellemetlen ügy volt a nyáron Magyar Péter szemével kapcsolatban, ami nyilvánosságra került, ellenmondásosan viselkedett. Arról beszélt, hogy ő, ha tehetné megszüntetni a mentelmi jogot, aztán a diszkóbotrány, ami miatt a mentelmi jog mögé bújt - mondta Nagy Ervin. 

Mint arról korábban beszámoltunk, baltákkal, csákánnyal támadnák meg az MTVA székházát Magyar Péter szélsőségesei. A Metropol információ szerint Magyar Péter a Tisza párt egyik szervezőjét és vezető aktivistáját, László Donátot bízta meg a rohamosztag felépítésével. A felforgatás stratégiája már 2022-ben is előkerült a történelmi válságban lévő baloldali tüntetéseken. A kormány megbuktatását célzó erőszakos akciók Szrgya Popovics nevéhez köthetők. Ő dolgozta ki ezeket a módszereket. Popovicsot a The Guardian a globális forradalom titkos építőmesterének nevezte.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!