Magyar Péter és társai a migránsok betelepítésére szavaztak Brüsszelben

Vágólapra másolva!
Azok után, hogy Magyar Péter és párttársai megfosztanák a magyar gazdákat a forrásaiktól és megtámadták a magyarok millióinak nagy segítséget nyújtó rezsicsökkentést, csütörtökön a migrációs paktum, valamint Magyarország megbüntetése mellett szavaztak Brüsszelben. Ezzel újra világossá vált, hogy Magyar Péter Brüsszel embere.
Vágólapra másolva!

Különösebben nem meglepő Magyar Péter pártjának döntése, mivel a júniusi választásokat megelőző kampányban kiderült, hogy egy migránsok bevándorlását támogató képviselőjelöltet indítottak Gerzsenyi Gabriella személyében. 

Magyar Péter
Magyar Péter és csapata kiállt az illegális bevándorlás támogatása mellett
 (Photo by Sameer Al-DOUMY / AFP)

Az egykori brüsszeli tisztségviselő korábbi Facebook-posztjában fogalmazta meg migránspárti nézeteit: „Brüsszel sokszínű város, sok ott a bevándorló, de soha nem éreztem veszélyesebbnek, mint a számos nagyváros bármelyikét, ahol életem során megadatott megfordulnom.”írta a 2022-es bejegyzésben. Egy másik, Brüsszelt méltató bejegyzésében pedig unalmasnak nevezte a homogén közösségeket, a „sokszínűség és sokféleség” jegyében.

„Mit ad Önnek Brüsszel? Toleranciát. A sokszínűség és sokféleség elviselésének – sőt, esetleg szeretetének – áldott érzését. Azt a tudatot, hogy a 'másfajta' egész egyszerűen másfajtát jelent, nem kevesebbet, nem rosszabbat. Ettől érdekes a világ” – írta 2021-ben - úgy tűnik, az kevéssé érdekli, hogy Brüsszel egyik negyede, Molenbeek az európai terrorizmus központja.

 

Ugyan a párt európai parlamenti listájának 9. helyén elindított Weisz Viktor nem jutott be végül az Európai Parlamentbe, vele csak bővült volna a migrációpártiak száma a pártban, mivel ő a Soros György által támogatott migránssegítő szervezet, az Artemisszió Alapítvány munkatársa volt. Az ezt bizonyító rész valamiért nemrégiben eltűnt a LinkedIn-bemutatkozásából. Továbbá emlékezetes, hogy az önkormányzati választáson Magyar Péter egy olyan jelöltet támogatott volna polgármesternek a VII. kerületben, aki a migránsok szabad beáramlását mellett kampányolt.

Deutsch Tamás közölte, a 2025-ös uniós költségvetés csütörtöki EP-szavazásán

Magyar Péter pártjának valamennyi EP-képviselője arra voksolt, hogy minél gyorsabban lépjen hatályba az unió polgárai és több kormánya által is elhibázottnak tartott, az illegális migrációt ösztönző uniós migrációs paktum.

Tájékoztatása szerint támogatták azt a javaslatot is, hogy az EU tízmilliárd forinttal nagyobb összeget fordítson az unióba érkezett migránsok közvetlen ellátására. A Tisza Párt EP-képviselőnek támogató szavazatával az EP olyan javaslatot is elfogadott, amely helyénvalónak ítéli, hogy Magyarország súlyos büntetést kapott az Európai Unió Bíróságától, továbbá kimondja: 

helyes megbüntetni Magyarországot 200 millió euróval, amiért nemet mondott az illegális migrációra;

valamint jogi, és műszaki határzár alkalmazásával nem engedett be migránsokat az ország és az unió területére. 

Magyar Péter valamennyi EP-képviselője ezenfelül leszavazta azt a javaslatot is, hogy Magyarország kétmilliárd eurónyi támogatást kapjon a déli határokon felállított határkerítés költségeinek fedezésére.

Magyar Péter pártja Brüsszelben támogatta a hírhedt migrációs paktumot

A Magyar Nemzet átnézte a döntéseket, és egyértelmű, hogy Magyar Péter pártja Brüsszelben támogatta a hírhedt migrációs paktumot, amely bevándorlókat telepítene hazánkba. A Tisza Párt támogatta az unió elhibázott migrációs politikáját, mert megszavazta, hogy többletforrásokat kell biztosítani az új menekültügyi és migrációs paktum végrehajtására. Idézzük a vonatkozó részt a dokumentumból:

„A Menekültügyi, migrációs és integrációs alap keretében további finanszírozásra van szükség a Menekültügyi és migrációs paktum megfelelő és gyors végrehajtásának biztosítása érdekében; ezért úgy határoz, hogy 2025-re a költségvetési tervezethez képest 25 millió euróval megerősíti a Menekültügyi, migrációs és integrációs alapot, tekintettel arra, hogy az pozitívan járult hozzá a menekültek azonnali támogatásához.”

Amint az látható, szó szerint szerepelt a Magyarék által megszavazott javaslatban a paktum megfelelő és gyors végrehajtása. Ismert, ez az a megállapodás, amelyben ott szerepel a kötelező betelepítési kvóta is. Ennek értelmében amelyik ország nem fogad be migránsokat, annak fizetnie kell. Számos politikus azt hangoztatta a paktum elfogadásakor, hogy az ellentmond a korábban uniós szinten elfogadott önkéntesség elvének. Három ország szavazott nemmel a paktumra: Lengyelország, Szlovákia és Magyarország.

Magyar Péter állításait semmi sem igazolja

Érdekesség, hogy Magyar Péter szeptember 10-én a közösségi oldalán még az illegális migráció ellen és a határvédelem szükségessége mellett foglalt állást - megint hazudott.

Illegálisan belépni egy ország területére nem emberi alapjog. Minden államnak joga és kötelessége megvédenie a határait. A Schengeni övezet külső határainak védelme kiemelt felelősség. A TISZA Párt egyetért a déli határkerítés fenntartásával és szükségesnek tartjuk, hogy a kiépítés költségeihez az Európai Bizottság hozzájáruljon.

- írta akkor Magyar Péter. Ám ugyanebben a posztban azt is képes volt megírnia, hogy a brüsszeli jogszabályok képesek megvédeni Magyarországot a bevándorlóktól, holott ez az állítás már ott sántított, hogy a nyugati példák mindezt nem igazolják. 

Mint ismert, miután csatlakozott az Európai Néppárthoz és állva tapsolta meg a migrációpárti Manfred Webert és Ursula von der Leyent,

sejteni lehetett, hogy csupán idő kérdése, mikor vállalja nyíltan Magyar Péter is, hogy a brüsszeli globalista politikával összhangban a bevándorlást akarják Magyarországra ráerőltetni. 

A csütörtöki szavazással ez a pillanat eljött, mellyel a baloldali és migránspárti Momentum hagyományait kezdték el követni. Köztudott, hogy a júniusi választásokat megelőzően Donáth Anna és Cseh Katalin hathatós aknamunkájuknak hála Brüsszelből folyamatosan támadták az Orbán-kormány migrációpolitikáját, így a határkerítést is, amely már 1 millió illegális határátlépési kísérletet akadályozott meg. De idén áprilisban többek között a Momentum is megszavazta a migrációs paktum legérzékenyebb pontjait, mellyel szembefordultak és elárulták a magyar embereket. 

  • Őket a választók meg is büntették a júniusi választáson, nem tudtak képviselőt küldeni az EP-be. Migrációs politikájukat ezúttal Magyar Péterék vették át azért, hogy a telefont ellopó Magyar Péter megtarthassa a brüsszeli mentelmi jogát

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!