Menczer Tamás: Lenéznek bennünket – videó

Menczer,Tamás,Gyurcsány,Ferenc,Magyar,Péter
Menczer Tamás
Fotó: Facebook / Menczer Tamás
Vágólapra másolva!
Ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, stb, stb. És akkor majd azt kell csinálni, de mi nem így gondoljuk – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videójában.
Vágólapra másolva!

„Lenéznek ezért bennünket. A korábbi konzultációk során láthatták, hogy ezt kritizálják az itthoni balosok is, a brüsszeliek is, ugyanis nekik az a demokráciafölfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni. 

’Nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa’” 

– fogalmazott Menczer Tamás a Facebook-oldalára feltöltött videójában. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója azt is megjegyezte:

Ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, stb, stb. És akkor majd azt kell csinálni – de mi nem így gondoljuk. Mi úgy gondoljuk, hogy alakítsunk ki egyetértési pontokat, kössünk a következő időszakra nézve egy új egyezséget a magyar emberekkel, és akkor közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni" 

– tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!