Menczer Tamás üzent Magyar Péternek: Meddig menekülsz, Peti?

Vágólapra másolva!
A letartóztatott tiszás pártkoordinátor ügye kapcsán üzent Menczer Tamás Magyar Péternek. Peti, te meddig bújsz a brüsszeli mentelmi jogod mögé? - kérdezte a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki egy újabb fényképet hozott nyilvánosságra a baloldali politikusról és letartóztatott pártszervezőjéről.
Vágólapra másolva!

Szombaton közösségi oldalán kommentálta Menczer Tamás, hogy cigerattacsempészet gyanúja miatt letartóztatták a Tisza szolnoki, illetve jász-nagykun-szolnok vármegyei koordinátorát. A fideszes politikus szerint a tiszás férfi azért nem tudta megúszni, hogy eljárás induljon vele szemben, mert nem volt mentelmi joga. Menczer ezzel értelemszerűen Magyar Péter ötkertes ügyére célzott.

A Tisza Párt szolnoki vezetőjét letartóztatták pénzmosás és cigarettacsempészés miatt. Ennek a derék úrnak nem volt mentelmi joga. Peti, te meddig bújsz a brüsszeli mentelmi jogod mögé? Meddig menekülsz, Peti??

- írta ki Facebook-oldalára Menczer, aki egy újabb közös fényképet hozott nyilvánosságra Magyar Péterről és letartóztatott pártszervezőjéről. 

Több cikkben is foglalkoztunk a Tisza, illetve Magyar Péter számára meglehetősen kellemetlen ügyről. A párt szolnoki szervezője ugyanis rendesen be volt ágyazva a szervezet legfelsőbb köreibe, rendszeresen fotózkodott a párt szimbolikus arcaival. 

Miután a fényképek nyilvánosságra kerültek, Magyar Péter és kommunikációs csapata törölni kezdte azokat a különböző közösségi médiás felületeiről. A Magyar Nemzet azt írta, hogy az ügy hatására pánik tört ki a baloldali-globalista pártban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!