Rejtélyes szelfin jelent meg az eltűnt nagykanizsai nő

Vágólapra másolva!
Ágnes eltűnése után családja és barátai a rendőrségre mentek, egy róla készült képet pedig megosztottak az interneten. A hatóság és a poszthoz kommentelők is keresni kezdték. Volt olyan, akinek sikerült lefotóznia, így talált rá a rendőrség - írta meg a Bors az eltűnt nő történetét.
Vágólapra másolva!

A gondnokság alatt álló, 39 éves nő fényképe bejárta a közösségi médiát. Családja azt szerette volna, hogy minél több helyre eljut, hátha látja valahol, valaki. Eközben a rendőrségen is jelezték az eltűnését, ami után a hatóság körözést adott ki. A Borsnak sikerült felvennie a kapcsolatot Ágnes édesanyjával, aki azt mondta, a kommentelőknek és a rendőrségnek hála megtalálták a lányát.

Eltűnt, nagykanizsai buszpályaudvar
Egy, a nagykanizsai buszpályaudvaron fotózott képre került rá véletlenül az eltűnt Ági Fotó: Google Maps

 

Volt egy lány, aki még le is fényképezte. Persze véletlenül, nem ismerte őt. Éppen a nagykanizsai buszállomáson volt a barátnőjével ez a lány, róla akart fényképet csinálni. Aztán látták az eltűnési képet és megnézték a fényképüket újra. Kiderült, hogy a lányom a háttérben állt"

 – mondta a nő a lapnak. 

eltűnt
A rendőrség mérte be végül az eltűnt mobilját Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

 

Budapestre ment busszal, mert kiderült, hogy megbeszélt egy találkozót"

 – folytatta. 

De hiába volt az étteremnél, az illető nem ment el. Ágnes egészen addig várt, amíg a hely be nem zárt, aztán Budapest utcáit rótta. Ekkor találkozott azokkal, akikkel soha nem kellett volna.

Ezután futott bele három idegenbe, aki kihasználták az állapotát és becsapták. Azt mondták neki, hogy adnak szállást, de aztán kicsalták tőle az iratait és a pénztárcáját. Végül a rendőrség mérte be a telefonját, így találtuk őt meg! Szerencsére az ijedségen kívül nincs semmi baja. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk!"

 - mondta végül Ágnes édesanyja.

Nem a fiatal nő az egyetlen, akinek már az eltűnése is rejtélyes. Október 8-án szombaton veszett nyoma rejtélyes körülmények között a Fejér vármegyei Jenő polgármesterének, Kerekes Ildikónak. Az Origo megtudta, hogy életben van, de ennél többet nem osztott meg velünk az informátorunk. Az az idős, beteg asszony viszont, aki még februárban tűnt el rejtélyesen, nem volt ilyen szerencsés. Az ő holttestére márciusban találtak rá a csepeli rendőrök a Dunában. Négy éve pedig arról írtunk, hogy újra indulhat a nyomozás egy 20 éve rejtélyesen eltűnt, akkor 19 éves férfi, Tóth István ügyében.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!