„Szétba**uk az egész M1-et” - erőszakos fellépésre készülnek Magyar Péterék

péter magyarpéter ötkert
Vágólapra másolva!
A Magyar Pétert támogató erőszakos szimpatizánsok az alpári posztok, plakátok gyújtogatása és fenyegetőzés után most a köztévé ellen indulnak.
Vágólapra másolva!

Választási plakátok felgyújtása, sajtótermékek megsemmisítése, fenyegetések, agresszív, alpári posztok, fizikai erőszakra is hajlandó aktivisták toborzása – nem tétlenkedik a Tisza Párt új rohamosztaga, amely most újabb erőszakos akcióra készül. 

A Metropol információ szerint Magyar Péter a Tisza Párt egyik szervezőjét és vezető aktivistáját, László Donátot bízta meg az akciócsoport felépítésével és irányításával. 

A Tisza Párt elnöke akkor figyelt fel a férfira, amikor a legutóbbi választások idején felgyújtotta fideszes jelöltek plakátjait, miközben a politikusokat emberi méltóságukban is alázó posztokat tett közzé.

A Magyar Péter-féle akciócsoport legújabb „projektje” a Tisza Párttal kritikus média ellen irányul.

A Metropol jelezte, a csoport – melybe további jelentkezőket is várnak – tagjai járják Budapestet és megsemmisítik a Magyar Péterről kritikusan író Metropol példányait. A lap szerint ehhez hasonló, a sajtószabadságot súlyosan sértő akciókat eddig csak náci és kommunista rohamosztagok hajtottak végre.

A Magyar Péter megbízásából tevékenykedő László Donát fél éve, a Tisza Párt megalakulása óta szervez erőszakos akciókat. Az akciócsoport vezetőjeként több Facebook-bejegyzésben is arra szólítja fel a tiszásokat, hogy gyűjtsék be és semmisítsék meg közterületekre kihelyezett Metropol újságokat. 

A Magyar Péter-féle akciócsoport most újabb erőszakos cselekményre készül, ezúttal a közmédia elleni tüntetésre készül.  A „rohamosztag” parancsnoka a legutóbbi posztjában agresszív, alpári stílusban így fogalmazta meg a felhívását:

Gyertek, szétb…sszuk a Híradót!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!