Vasvillával szúrtak szemen egy férfit Püspökladányban

Vágólapra másolva!
Egy püspökladányi férfi együtt élt az élettársával, aki a prostituáltként dolgozott. A férfi azonban féltékeny lett a nő egyik kuncsaftjára, ezért rátámadt egy vasvillával.
Vágólapra másolva!

A pár egy püspökladányi családi házban éltek együtt. A férfi tudtával és engedélyével a nő prostituáltként dolgozott, a kuncsaftjait a házban fogadta. 

Az interneten is hirdette magát, időnként a férfi lánya is segített neki a kuncsaftszerzésben. 

2022 októberében, az egyik hajnalban három férfi érkezett kocsival a házhoz. Ketten bementek a házba, ott azonban a férfi agresszívan viselkedett velük, ezért eljöttek onnan. Valamivel később a két férfi megint visszament a házhoz, ahol ekkor már csak a nő volt otthon, a férfi az utcában, a közelben várakozott és figyelte az eseményeket. 

Képünk illusztráció 
Fotó: pixabay.com

Amikor a férfi meglátta, hogy a két kuncsaft megint bement a házba, ideges lett, majd egy nagy fadarabbal beszakította a bejárati ajtót és megöléssel fenyegette őket. 

Ezek után egy vasvillával támadt az egyik kuncsaftra, és megszúrta a jobb szemét. 

A támadás után verekedni kezdtek egymással, miközben a földre estek, ahol a férfi tovább verte a kuncsaftot. 

A kuncsaft életveszélyesen megsérült. 

Az ügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. 

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért, elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!