A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szentkirályi Alexandra: Totális káoszt teremtene Karácsony a közlekedésben - videó

karácsonygergely, tuttokata
Karácsony Gergelyéknek magyarázatot kellene adnia
Fotó: Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergely rakpartlezárási terveiről osztott megújabb videót.
Vágólapra másolva!

Ne a Rakpartot zárjuk le, hanem a Gyurcsány-korszakot! A főpolgármester már így is elég kárt okozott, de ezzel végleg totális káoszt teremtene a fővárosi közlekedésben! Karácsonyt le kell váltani! – mondta a legújabb videójában Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje. 

A főváros a rakpart lezárásáról nem egyeztetett senkivel, nem folytatott a tervekről semmilyen párbeszédet. Ugyanis amikor ezt a tervet először megszellőztette Karácsony Gergely, akkor a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egy tizenegyezer főt érintő konzultációt, felmérést kezdeményezett, ahol a megkérdezettek hetven százaléka elmondta, a rakpart lezárása hatalmas közlekedési káoszt okoz és gazdasági problémákat is okozhat, a fővárosi vállalkozások számára – mondta Szentkirályi Alexandra. 

„Teljes agyrém, ami ebben a városban történik” – így vélekednek a fővárosban autózók a pesti alsó rakpart lezárásának tervéről. A napokban Szentkirályi Alexandra írt arról közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergelyék végleg lezárnák az autósok elől a pesti alsó rakpart egy jelentős szakaszát. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony személyesen fogadtatta el a baloldali többségű közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét – írja a Magyar Nemzet.

Eszerint nem járhatnának autók a rakpart Szabadság híd és Lánchíd közötti szakaszán.

„Ez további forgalmi dugókhoz fog vezetni, és rendkívül környezetkárosító is lesz” – hívta fel a figyelmet az Autósok Szövetségének elnöke. Bögös Sándor a Magyar Nemzetnek úgy fogalmazott: a jelenlegi városvezetés kisebb csoportok érdekeit akarja képviselni, ezzel azonban százezrek életét keseríti meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!