Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia

Magyar Péter hazug bohóckodása: korábban azt mondta, nem lesz EP-képviselő, de kell a havi 7-8 millió forint, és álszavazást indított

Magyarpéter
Magyar Péter megalázta a fideszeket
Vágólapra másolva!
A választási kampány során többször is kiderült, hogy Magyar Péter sorozatosan hazudik. Annak ellenére, hogy azt mondta, hogy nem veszi fel a mandátumát megválasztása esetén, most mégis úgy tűnik, hogy a havi 7-8 milliós fizetése volt a cél mindvégig.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter a választási kampány során több alkalommal amellett foglalt állást, hogy megválasztása esetén nem fogja felvenni az mandátumát az Európai Parlamentben. Miután sikerült több mandátumhoz jutnia a Tisza Párttal, Magyar Péter már egyre inkább afelé hajlott, hogy mégis fel fogja venni a mandátumát, és beül az EP-be.

Magyar Péter, MagyarPéter, tüntetés, 2024. 05. 05., Debrecen
Magyar Péter 
Fotó:  Molnár Péter

Mint megannyiszor kiderült a kampány során, Magyar előszeretettel hazudozik. A kampánya alatt számos alkalommal kiderült, hogy nem mond igazat. Már az is megmosolyogtató volt, hogy az európai parlamenti választásokon indulva az EP-listáját egy "szavazással" töltötte fel. Természetesen a teljesen megrendezett szavazáson véletlenül sikerült feltölteni Soros-féle, háború, migráció és genderpárti emberekkel. Most ismét megmosolyogtató átveréssel rukkolt elő a követőinek. A követőivel szavaztatta meg azt az interneten, hogy beüljön-e az Európai Parlamentbe képviselőként, akik ezt "megszavazták." 

Tehát adott a tény, hogy Magyar Péter korábban hiába nyilatkozta azt, hogy nem fog beülni az Európai Parlamentbe, most mégis úgy tűnik, hogy beül. Arra hivatkozik, hogy az utóbbi időben sokan arról győzködték, hogy vegye fel az egyébként nagy díjazással járó mandátumát. A közösségi oldalán hosszasan érvelt amellett, hogy miért jó, hogy ha mégis EP-képviselő lesz.

A Mandiner birtokába jutott beszélgetésből kiderült, mit is gondol valójában a baloldali politikus a „brüsszeli munkáról”. Tavaly nyáron Magyar Péter egy ismerősével csetelt a Messengeren, és a Tisza Párt alelnöke azt írta, hogy

képviselőként elég két hetet kint lenni, és a képviselőség a legnagyobb kamuállás a világon havi húszezer euróért.

Most mégis beülne majd havi 7-8 millió forintért. Mintha nem végig pontosan ez lett volna a terve. Persze, igyekszik fokozni a színjátékot a baloldali figura, ma már bejelentést tett arról, hogy este bejelentést tesz a döntéséről. Vagyis, hogy beül-e az EP-be. 

Magyar Péter ismerőse azért juttatta el a lapnak a beszélgetést, mert felháborítja, hogy miközben Magyar Péter az egész kampányban „politikai megváltóként” próbált tetszelegni, saját EP-listát indított, sőt, ő is vezette, néhány hónapja még nagyon is sarkos véleménye volt a brüsszeli munkáról, gyakorlatilag semmibe vette és egyfajta „kifizetőhelyként” tekintett rá.

A beszélgetés ominózus része egészen pontosan így nézett ki:

Magyar Péter: – Képviselőként elég két hetet kint lenni.

Ismerős: – Ja az jó.

Magyar Péter: – A legnagyobb kamuállás a világon havi 20 ezer euróért.

Forrás: Mandiner

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről